Let op: inschrijven voor seizoen 2021 – 2022 kan vanaf maandag 5 juli voor nieuwe leden. 

Leuk dat je je wilt inschrijven bij Dansstudio Van Harten!
Om jezelf of je zoon of dochter in te schrijven, vul je je persoonlijke gegevens hieronder in.

Handleiding bij onderstaand inschrijfformulier (scroll naar beneden voor het formulier):
– Vul de gegevens in van de leerling die de les gaat volgen (naam en geboortedatum van de leerling). De bankgegevens, het e-mailadres en het telefoonnummer ontvangen we graag van de ouders/verzorgers.
– Kies de les & bijbehorende abonnement. Meer informatie is te vinden in ons aanbod: jeugd & volwassenen.
– Na inschrijven ontvang je een automatische e-mail met gebruikersnaam & wachtwoord voor onze ledenportal. In de portal kan je je gegevens wijzigen en afgesloten abonnementen zien. Je ontvangt na je aanmelding van ons een e-mail met een bevestiging en informatie over bijvoorbeeld de betaling van het cursusgeld.
– Let op: in de nieuwbrief staat informatie over onze lessen, vakanties, het rooster & activiteiten. Als je onze nieuwsbrief niet wilt ontvangen dan kan het zijn dat je informatie mist & dit zelf actief moet opvragen bij de studio.
– Let op 2: het cursusgeld wat je in beeld ziet bij het inschrijven klopt helaas niet omdat ons ledenadministratiesysteem dit automatisch uitrekent. Daarom ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging met uitleg over het te betalen cursusgeld.

Mocht het inschrijfformulier (scroll naar beneden) niet werken, dan kan je ook inschrijven via deze link: KLIK HIER & klik dan op ‘account aanmaken’
Heb je vragen? Mail of bel ons dan gerust via: ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl of 06-42168910


Ledenportal

Heb je al een account? Log in met je gebruikersnaam & wachtwoord bij onze ledenportal: klik hier.