Vanaf 10 augustus zullen de nieuwe abonnementen voor volwassenen beschikbaar zijn waarbij we geen onderscheid meer maken tussen onze dance- en shape-afdeling. Met een abonnement voor volwassenen kan je alle lessen volgen.
Kijk hier voor een overzicht van de nieuwe abonnementen.

Behouden of Wijzigen

Alle huidige leden kunnen hun bestaande abonnementen houden. Indien gewenst is het als huidig lid wel mogelijk om je abonnement te wijzigen, waarbij de looptijd van het abonnement ongewijzigd blijft.
Is de vaste periode van je abonnement al verlopen, dan blijft dit zo bij het overstappen naar een nieuw abonnement. Er wordt niet opnieuw een vaste periode afgesloten. Cursisten met een resterende vaste periode kunnen ook overstappen. Het resterende gedeelte wat nog open stond, wordt overgezet op het nieuwe abonnement.

Welke wijzigingen zijn mogelijk? We hebben het even voor je op een rij gezet:

Shape Basic of Dance Basic abonnement –> Basic abonnement
Vanaf augustus zal er geen onderscheid zijn in dance- en shape-lessen, waardoor je met een basic abonnement alle volwassenen lessen van 60 minuten kunt volgen. Dit betekent dus dat je meer lessen kunt volgen met hetzelfde abonnement.

Shape Xtra → Xtra abonnement of Unlimited abonnement
Voorheen was de shape Xtra een onbeperkt abonnement voor de shape-lessen. Met de nieuwe abonnementen is het mogelijk om alle volwassenen lessen te volgen, ook de 75 en 90 minuten danslessen.
Met een Xtra abonnement kan je maximaal 120 minuten les in de week volgen; dit is dus één les per week van 75 of 90 minuten of twee lessen per week van 60 minuten. Wil je meer lessen volgen dan kan je een unlimited abonnement afsluiten.

Dance Basic 75 min. → Xtra abonnement of Unlimited abonnement
Alle lessen van meer dan 60 minuten zijn te volgen met een Xtra abonnement. De prijzen van dit abonnement liggen iets lager dan de oude abonnementen voor 75 min. Het is niet mogelijk om meerdere lessen te volgen met dit abonnement. Wil je meer lessen volgen dan kan je een unlimited abonnement afsluiten.

Dance & Shape Unlimited –> Unlimited: Blijft ongewijzigd.

Tienlessenabonnementen: wijzigingen gaan in vanaf een nieuw afgesloten tienlessenabonnement

Hoe overstappen?

Het is mogelijk om je oude abonnement te behouden. Er zijn dan geen veranderingen en je kan de lessen blijven volgen zonder verdere wijzigingen. Bekijk hier de oude abonnementen van seizoen 2014-2015.

Wil je je abonnement wijzigen? Dan kan je je via onze inschrijf-pagina inschrijven voor een nieuw abonnement (Kijk hier voor een overzicht). Neem daarna even contact op met onze administratie via administratie@dansstudiovanharten.nl om de wijziging door te geven. Onze administratie zal er dan voor zorgen dat het abonnement goed wordt omgezet.