Bussum – Nederhorst den Berg – Kortenhoef – Hilversumse Meent – Vinkeveen


Danslessen (
Jeugd & Volwassenen)
Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m juni 2020) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen (juni). Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar. Seizoen 19/20 bestaat uit 10 maanden en 36 lesweken. In de zomer en schoolvakanties zijn er geen danslessen voor jeugd & volwassenen.
Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend.
Er kan worden betaald via het jeugdsportfonds, het jeugdcultuurfonds en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar administratie@dansstudiovanharten.nl
Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem contact op met de administratie via ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl

Proefles
Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les kosteloos proberen. De eerste proefles is gratis en daarna kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier.

Abonnement Les Duur Kosten per termijn
Kidz 45 minuten 1 les p.w. seizoen 19/20 €26,50
Jeugd 60 minuten 1 les p.w. seizoen 19/20 €28,50
Selectieklas 75 min. p/w seizoen 19/20 €35,50
Volwassenen 60 minuten 1 les p.w. seizoen 19/20 €27,50
Korting tweede gezinslid 10% (geldt niet op selectie)
Jeugd: 2de les 25% korting // 3de les 50% korting // 4de les 75% korting
Volwassenen: 2de les 50% korting // 3de les 75% korting


Snel naar:

Rooster
Inschrijven