Abonnementen: Informatie & Tarieven

Weesp – Nederhorst den Berg – Vinkeveen 

Proefles
Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier.
Je kunt elke afzonderlijke les vrijblijvend proberen. Indien na de proefles besloten wordt om de lessen niet voort te zetten, wordt er niets in rekening gebracht.
Heb je een keuze gemaakt en wil je een les blijven volgen? Dan kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Bij inschrijving op de gekozen les wordt de proefles als eerste les gezien. Wij hanteren geen inschrijfgeld.

Inschrijven
Inschrijven kan via onze speciale inschrijfpagina: klik hier
Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen & vul je je gegevens in. Daarna ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierin staat informatie voor de komende periode & de rest van het seizoen. In drukke periodes kan een bevestiging iets langer op zich laten wachten. Natuurlijk kan de les na inschrijving gewoon gevolgd worden.

Betaling cursusgeld
Betaling van het cursusgeld geschiedt via een maandelijkse automatische incasso. Als je inschrijft voor een compleet seizoen (vanaf de eerste lesweek) dan brengen we het volledige cursusgeld in rekening. Er wordt dan 1/10 van het totale cursusgeld maandelijks vooraf geïncasseerd. Let op: de maandelijkse termijn hangt niet samen met het aantal lessen in die betreffende maand. Iedere maand heeft immers een verschillend aantal lessen door bijv. vakanties & feestdagen.
Als je later dan tijdens de eerste lesweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend. Let op: ons administratiesysteem berekend niet altijd het juiste cursusgeld tijdens het inschrijven. Het juiste bedrag ontvang je per e-mail bij de bevestiging van de inschrijving. Na juni van het lopende cursusseizoen wordt er geen cursusgeld meer geïncasseerd.
Er kan worden betaald via het jeugdfonds sport & cultuur, de stadspas Amsterdam en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.
Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Opzeggen
Wil je opzeggen dan kan dit door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl. Hiervan ontvang je altijd een bevestiging.
Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m augustus 2022) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen. Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar. We brengen dan cursusgeld in rekening tot 1 februari. Zeg je niet tussentijds op, dan loopt je abonnement door tot het einde van het seizoen.
Voor leerlingen onder de 4 jaar hebben we een speciale regeling; zij kunnen eenmalig per cursusseizoen opzeggen met 1 maand opzegtermijn.

Shapelessen

De shape lessen voor volwassenen bieden we doorlopend aan, met 50 lesweken per jaar. Er zijn geen lessen op feestdagen & tijdens de kerstvakantie.
Hier zijn de abonnementen op aangepast: je kan een abonnement kiezen voor 6 of 12 maanden, of gebruik maken van een tienlessenabonnement. Na inschrijving wordt het cursusgeld naar rato verrekend & wordt dit maandelijks vooraf geïncasseerd.
Na de vaste periode loopt je abonnement automatisch door & is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl.
Let op: je kunt ook een Shape-les volgen naast een dansles. Je krijgt hiervoor 50% korting op het lesgeld van de tweede les.

Online abonnement
Vanaf september bieden we ook een online abonnement aan, waarmee het mogelijk is om alleen online lessen te volgen. We bieden wekelijks een online zumba en body & mind les aan. Een online abonnement kost 19,50 euro p/m voor één les in de week, of 29,50 euro voor 2 lessen per week.

Wil je fysiek en online lessen combineren, dan kan je een onbeperkt abonnement nemen.
Hierbij is het mogelijk om alle shape lessen te volgen en daarnaast ontvang je zowel zumba als body & mind wekelijks online.
Tot slot blijft het ook mogelijk om de online lessen met een tienlessen-abonnement te volgen.

Cursusgeld Jeugd (t/m 15 jaar)

Weesp Les Duur Kosten p/m
Kids 45 minuten 1 les p.w. Seizoen 21/22 €26,00
Jeugd 60 minuten 1 les p.w. Seizoen 21/22 €28,50
Selectieklas 75 min. p/w Seizoen 21/22 €39,00
Jeugd: 2de reguliere les 25% korting // 3de reguliere les 50% korting // 4de reguliere les 75% korting
Korting broers/zussen 10% (geldt niet op selectie)

Cursusgeld Volwassenen – Dance

Naam Les Duur Kosten p/m
Volw 60 minuten 1 les p/w Seizoen 21/22 €31,00
Volw 90 minuten 1 les p/w Seizoen 21/22 €40,00
   
Volwassenen: 2de les 25% korting // 3de les 50% korting

Cursusgeld Volwassenen – Shape

Naam Les Duur Kosten p/m
Shape 1 les p/w 12 maanden € 27,50
Shape 1 les p/w 6 maanden € 31,00
Online abonnement 1 les p/w 6 maanden € 19,50
Online abonnement 2 lessen p/w 6 maanden € 29,50
Shape Onbeperkt + online 12 maanden € 37,00
Shape Onbeperkt + online 6 maanden € 40,00
Tienlessenabonnement 5mnd geldig te gebruiken bij conditieles 60 min. & online € 95,00
Losse les 60 min. € 12,50


Snel naar:

Rooster
Inschrijven