WE GAAN NAAR BUITEN!

Vanaf maandag 18 mei gaan alle lessen buiten plaatsvinden. Eindelijk kunnen we weer met elkaar dansen!

Richtlijnen
Wij mogen de lessen buiten organiseren, maar dit moet wel volgens de gestelde richtlijnen verlopen. Er zijn hierbij veel praktische zaken waar wij met elkaar rekening mee moeten houden om onze lessen veilig voor iedereen te laten verlopen.
Hier vind je de uitgebreide algemeen geldende richtlijnen: Lees verder

Rooster
Om aan de richtlijnen te voldoen moeten we ook qua planning aanpassingen maken. Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk op de locatie zijn, zullen we alle lessen 15 minuten korter maken zodat er tijd is om veilig te wisselen van les. Daarnaast zijn sommige lessen eerder of later ingepland vanwege beschikbare ruimte en begeleiding.
Het was daarnaast helaas niet mogelijk om de lessen uit Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Hilversumse Meent in de eigen gemeente of wijk plaats te laten vinden. Om toch een alternatief te kunnen bieden, hebben we die nu ingepland in Weesp of Bussum.

Situatie
We begrijpen dat dit geen ideale situatie is voor iedereen. We zitten nog steeds in een bizarre periode en ook de buitenlessen zijn een alternatief waarbij we beslissingen hebben moeten maken die niet voor iedereen fijn zijn.
Voorop staat dat we zoveel mogelijk leden blij willen maken, en we alles willen doen wat binnen onze mogelijkheden ligt. Voorwaarde hierbij is dat we de lessen verantwoord willen organiseren waarbij jullie veiligheid prioriteit heeft & we handelen binnen de wettelijke regels.
Daarom hebben we deze beslissingen moeten maken.
Ben je benieuwd naar onze afwegingen, lees dan onze blog: Buitenlessen?
Natuurlijk kun je ons ook bellen en mailen met vragen of opmerkingen.

Locaties
Op de volgende pagina’s vind je alle informatie over de betreffende locaties & het rooster:

Weesp
Nederhorst den berg
Bussum
Kortenhoef
Hilversumse Meent
Vinkeveen
Maarssen

Les kan niet doorgaan
We bekijken iedere dag of de les qua weersomstandigheden door kan gaan. Als het heel erg regent, te hard waait of echt te warm is cancelen we de les. In dit geval krijgen jullie een vervangende videoles. Mocht het tijdens de les slecht weer worden, dan bekijken we ter plekke of de les verantwoord door kan gaan. In geval van echt te ernstig weer, cancelen we de les ter plekke. We bellen de ouders van jonge leerlingen om hun zoon/dochter op te halen.
In verband de strikte richtlijnen bij symptomen, is het mogelijk dat een les uitvalt vanwege een docent met klachten. Als dit gebeurt, zullen we allereerst bekijken of de les door een andere docent ingevallen kan worden. Als dit niet mogelijk is, zullen jullie een vervangende videoles ontvangen.