afdelingVolwassenen > SHAPE
docentJamilla
leeftijdVolwassenen
locatieWeesp
rooster

De Body & Mind les is een mix van yoga & pilates. In deze work-out bouw je kracht en flexibiliteit op; tegelijkertijd krijg je een gevoel van rust en kalmte door de concentratie en de gecontroleerde ademhaling. Je verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en vergroot je bewegingsbereik; je verbetert je kernkracht, vergroot je mogelijkheid tot concentratie en verhoogt je lichaamsbewustzijn.

Niveau
De gemiddelde leeftijd in deze les ligt tussen de 25 en 60 jaar.
De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen. Heb je nog nooit een pilates of yoga les gedaan? Geen probleem! De docent zal hier rekening mee houden, en waar gewenst extra uitleg geven.
De lesopbouw van de body & mind les heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen.
Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw & oefeningen herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Abonnementen
Lessen volgen is mogelijk met een abonnement, tienlessenkaart of per losse les.
Het abonnement is niet gekoppeld aan één specifieke les, waardoor je meer vrijheid hebt en zelfs per week kan kiezen welke les(sen) je volgt.
Kijk op onze abonnementen-pagina voor meer informatie.

De body & mind les wordt gegeven door onze docent Jamilla. De les vindt plaats op onze tijdelijke nieuwe locatie bij de WVGV in Weesp: Papelaan 126B. Meer informatie over deze locatie vind je hier: Shape-locaties.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven

Selecteer een locatie