Op zoek naar de beste combinatie tussen dansen en conditie opbouwen? Dan heb je nu de leukste les gevonden!

Een uur lekker dansen en de volgende dag merken dat je veel spieren getraind hebt, dat is Dance Work-out ten top!
De leukste choreografieën komen voorbij, waarbij het vooral draait om plezier!

Na een warming up gaan we lekker dansen waarbij elk nummer een eigen choreografie heeft. Deze choreografie bestaat uit simpele basisstappen, en is gemakkelijk te onthouden. Elke les worden de dansen herhaald, waardoor je ze steeds beter zal leren kennen. Af en toe leer je een nieuwe dans, zodat de les ook afwisseling heeft. Door deze opzet ligt de focus echter niet bij het aanleren van choreografieën, maar vooral om plezier hebben in dansen en conditie opbouwen door veel bewegen.
Je verbetert je conditie en je coördinatie en kunt er zoveel expressie en uitdaging in gooien als je zelf wilt. In de les wordt een mix van streetdance, latin en hiphop muziek gebruikt, waardoor de choreografieën heel divers zijn. We sluiten de les af met een korte cooling down voor de stretch en ontspanning.

Niveau
De gemiddelde leeftijd in deze les ligt tussen de 25 en 50 jaar.
De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen. Heb je nog nooit gedanst? Geen probleem! De docent zal hier rekening mee houden, en waar gewenst extra uitleg geven.
De lesopbouw van de dance work-out les heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen.
Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw & choreografieën herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Abonnementen
Lessen volgen is mogelijk met een abonnement, tienlessenkaart of per losse les.
Het abonnement is niet gekoppeld aan één specifieke les, waardoor je meer vrijheid hebt en zelfs per week kan kiezen welke les(sen) je volgt.
Kijk op onze abonnementen-pagina voor meer informatie.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven