Een les vol eenvoudige, maar geweldig swingende dancemoves. Op de hits van nu, danceclassics die iedereen kent en swingende latin beats. Na een warming up volgt een blok van 35 minuten waarin elk nummer een eigen choreografie heeft. Je krijgt alle voordelen van een intervaltraining, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het trainen bent. Je verbetert je conditie en je coördinatie en kunt er zoveel expressie en uitdaging in gooien als je zelf wilt. Na een korte cooling down volgt een serie buikspieroefeningen, met als afsluiting stretch en ontspanning.

Niveau
De gemiddelde leeftijd in deze les ligt tussen de 40 en 65 jaar. De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen. Heb je nog nooit gedanst? Geen probleem! De docent zal hier rekening mee houden, en waar gewenst extra uitleg geven. De lesopbouw van de dancemix les heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen. Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw & choreografieën herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Abonnementen
Lessen volgen is mogelijk met een abonnement, tienlessenkaart of per losse les. Het abonnement is niet gekoppeld aan één specifieke les, waardoor je meer vrijheid hebt en zelfs per week kan kiezen welke les(sen) je volgt. Kijk op onze abonnementen-pagina voor meer informatie.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven