Wil je optreden als solist of duo? Of wil je je voorbereiden op deelname aan een wedstrijd als solist of samen met iemand anders? Dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen.
In de training wordt je privé begeleid bij het voorbereiden van je performance.

Als solist of duo zijn andere kwaliteiten van belang als in een formatie. Gelijkheid is belangrijk maar minder bepalend. Er wordt gewerkt aan de individuele technische & uitvoerende kwaliteiten van de danser; dit kan dus heel leerzaam zijn voor leerlingen die zich willen ontwikkelen in een bepaalde dansstijl.

In de training wordt met zowel Duo’s als Solo’s gewerkt aan de performance o.a. kleding, uitstraling, houding & conditie. De focus ligt op het cleanen van de choreografie & er wordt gewerkt aan de puntjes op de i voor wat betreft de technische & uitvoerende onderdelen. Je kan zelf een choreografie maken, maar je kan ook samen met de docent een choreografie voorbereiden (NB. dit kost wel extra tijd/lessen). Ook de muziek kan in overleg met één van onze docenten worden bepaald.

Solo & Duo training kan je volgen in lessenreeksen van 4 weken. Per training krijg je 15 minuten of 30 minuten individuele begeleiding. Indien de zaal beschikbaar is, mag er daarnaast ook geoefend worden in datzelfde uur maar zonder individuele begeleiding.
De weken worden in overleg bepaald, en dienen aaneengesloten te worden ingepland. Een lessenreeks kost 30 euro (15 min. per training) of 48 euro (30 minuten per training) per persoon.

Leuk om te weten: als je al met één van onze selectieklassen meedoet aan een wedstrijd, dan is het meestal mogelijk om kosteloos mee te doen aan de formatie wedstrijden & aan de duo/solo wedstrijden. Anders gelden de reguliere inschrijfkosten voor de betreffende wedstrijd. 

Heb je interesse in solo of duo-training? Neem dan even contact op met kantoor voor meer informatie: info@dansstudiovanharten.nl