Wil je optreden als solist of duo? Of wil je je voorbereiden op deelname aan een wedstrijd als solist of samen met iemand anders? Dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen.
In de training wordt je privé begeleid bij het voorbereiden van je performance.

Als solist of duo zijn andere kwaliteiten van belang als in een formatie. Gelijkheid is belangrijk maar minder bepalend. Er wordt gewerkt aan de individuele technische & uitvoerende kwaliteiten van de danser; dit kan dus heel leerzaam zijn voor leerlingen die zich willen ontwikkelen in een bepaalde dansstijl.

In de training wordt met zowel Duo’s als Solo’s gewerkt aan de performance o.a. kleding, uitstraling, houding & conditie. De focus ligt op het cleanen van de choreografie & er wordt gewerkt aan de puntjes op de i voor wat betreft de technische & uitvoerende onderdelen. Je kan zelf een choreografie maken, maar je kan ook samen met de docent een choreografie voorbereiden (NB. dit kost wel extra tijd/lessen). Ook de muziek kan in overleg met één van onze docenten worden bepaald.

Solo & Duo training kan je volgen in lessenreeksen van 6 weken. Per training krijg je 15 minuten of 30 minuten begeleiding.
Indien de zaal beschikbaar is, mag er daarnaast ook geoefend worden in datzelfde uur maar zonder begeleiding.
De weken worden in overleg bepaald.

Het cursusgeld is gebaseerd op een reeks van 6 lessen.
Solo les: €40 per danser, reeks van 6 lessen

Duo les: €35 per danser, reeks van 6 lessen

Heb je interesse in solo of duo-training? Neem dan even contact op met kantoor voor meer informatie: info@dansstudiovanharten.nl