KINDERFEESTJES

Houdt uw kind van dansen? En zou de jarige job samen met zijn vrienden graag een dans willen aanleren en een echte dansshow willen geven aan ouders en familie? Dan is het mogelijk om een dansfeest te organiseren met Dansstudio Van Harten.

Tijdens het 2 uur durende dansfeest zullen wij aan de slag gaan met ons eigen dansoptreden. Het feest begint met een goede warming-up, waarna we zullen beginnen aan de dans. Alle passen worden aangeleerd, waarbij de jarige job (als hij of zij dat leuk vindt) een mooie rol krijgt. Als we de dans goed kennen, kiezen we mooie kostuums uit en gaan we hiermee ons optreden oefenen. Als afsluiting van het feest geven de kinderen een optreden aan alle familie en ouders die de kinderen komen ophalen. Heeft de jarige job favoriete muziek? Dan horen we dat graag!

Het dansfeest vindt bij voorkeur plaats in onze dansstudio’s in Weesp, Bussum of Maarssen, hier zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk.
De kinderfeestjes worden rondom het reguliere lesrooster gepland, meestal op de zaterdag of zondagmiddag. Eventueel is een ander moment ook bespreekbaar.
Een kinderfeest kost 165 euro (incl. BTW, pauze hapje & drankje). Dit is voor maximaal 12 aanwezige kinderen. Voor iedere extra deelnemer rekenen we €8,00 per kind.
Bij een dansfeest op een externe locatie rekenen wij 25 euro toeslag i.v.m. reis- en/of huurkosten.
Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier enkele referenties  

OPENINGSDANSEN

Een prachtige trouwdag willen we natuurlijk allemaal, en hierbij kan een openingsdans natuurlijk niet missen. Wil je een spectaculaire en originele openingsdans? Dan kunnen wij je daarbij helpen. We dragen graag bij een geweldige huwelijksdag! Show, streetdance, een filmdans, mix van muzieknummers of juist jullie favoriete nummer? Alles is mogelijk. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, en we gaan aan de slag. Kosten voor een uur training zijn 105 euro (exclusief btw). Meestal zijn er ca. 2-5 trainingen nodig om de openingsdans voor te bereiden. Het aantal lessen wat nodig is om de choreografie te leren hangt af van jullie danservaring, de moeilijkheidsgraad van de dans en de lengte van de dans. Dit kunnen we dus grotendeels aanpassen aan jullie wensen.

WORKSHOPS

Salsa lady style, Hiphop, Pole Dance, er zijn vele mogelijkheden om workshops te organiseren. Een workshop (bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een dansfeest) kan naar wens worden ingevuld. De workshop-duur kan variëren van 45 tot 150 minuten, waarbij we aan de slag kunnen met verschillende dansstijlen.

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van de inhoud, duur en aantal deelnemers. Interesse? Mail ons en wij doen graag een voorstel.
Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier enkele referenties