Over enkele weken is het al zover: We gaan weer op danskamp!
 
Tijdens dit weekend wordt Austerlitz onveilig gemaakt door de leerlingen van Dansstudio Van Harten! De organisatie heeft zich vol overgave op de planning van het danskamp gestort en het belooft weer een uniek spektakel te worden. We gaan natuurlijk veel dansen, maar de inhoud van het programma houden we verder nog even geheim. Hierbij uiteraard wel alvast de nodige informatie.
 
Aankomst 
Iedereen wordt vrijdag 21 april tussen 20.00 en 20.30 uur verwacht bij Groepsverblijf de Houtduif, Woudenbergseweg 47 3711 AA Austerlitz . Graag even melden bij de organisatie na aankomst.
 
Let op: Het is helaas niet mogelijk voor ouders om de kamplocatie te betreden. 
 
Bij aankomst in het groepsverblijf verzamelen we met z’n allen in de algemene ruimte alvorens de slaapzalen worden ingenomen. Vooraf is er ook al een slaapkamer indeling gemaakt zodat het gevecht om de beste slaapplaatsen achterwege kan blijven ;-). Hierin hebben we uiteraard rekening gehouden met vrienden/vriendinnen en groepsgenoten.
Om 20.30 uur begint het avondprogramma. 
 
Vertrek
Op zondag 23 april hebben we een kleine verrassing in petto. We nodigen de ouders uit om te komen kijken op het kampterrein voor een leuke afsluiting van het kampweekend. Hoe we deze verrassing vorm gaan geven, horen jullie uiteraard nog.  
We willen alle ouders/verzorgers vragen om 14.30 uur bij ons kamphuis te zijn voor de presentatie. Na deze presentatie mogen de leerlingen, moe maar voldaan, mee naar huis.
 
Wat neem je mee?
– Slaapspullen in welke vorm dan ook; slaapzak, dekbed overtrek, kussen (je bed staat er gelukkig wel al!)
– Niet onbelangrijk een knuffel (geen levende).
– Voldoende warme kleding
– Toiletspullen
– Handdoek
– Danskleding voor binnen & voor buiten
– Regenkleding, je weet maar nooit
– Zaklantaarn (op batterijen)
– Eventuele kleding & accessoires voor je bonte avond act
 
Belangrijk
Als er belangrijke zaken zijn waarvan de kampcommissie op de hoogte moet zijn, zoals ziekte of blessure, als je last hebt van een allergie, heimwee of medicijnen gebruikt, laat het ons dan even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Dit geldt uiteraard ook voor dieetwensen.
Wij zullen er naar aanleiding van de alcoholwet op toezien dat er door de leerlingen géén alcohol wordt gedronken. 
 
De kampregels
– Telefoons: Telefoons zijn niet toegestaan op kamp. De begeleiders hebben alle contactpersonen op een lijst en kunnen in geval van nood de desbetreffende ouder/verzorger bereiken. 
– Alcohol op het kampterrein is ten strengste verboden.
– Ga nooit zonder toestemming van het kampterrein af
– Houd je slaapzaal en de rest van het kampterrein schoon
Wees op tijd bij je corvee beurt aanwezig
Om uiterlijk 00.00 uur is het stil op het kampterrein. Houd in je slaapzaal rekening met de leerlingen die willen slapen. ‘S nachts is er altijd iemand van de organisatie als aanspreekpunt aanwezig.

– Dansstudio van Harten is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal dan wel beschadiging van persoonlijke eigendommen.

 
Het aanspreekpunt van dit weekend zijn Maxime & Annegien. Zij zijn dit weekend te bereiken op: Maxime: 06-38963031 en ons studionummer: 06-42168910
Bonte avond!
Op zaterdagavond vindt er natuurlijk een bonte avond plaats! Dit is een avond waarbij iedereen een spetterend optreden verzorgt. Alle leerlingen doen hier natuurlijk aan mee. Alles mag; toneel, dans, zang, een playbackact of zelfs een mooi gedicht. Dit mag zowel alleen als met een groep. Tijdens dit weekend kun je je act doorgeven bij de organisatie.
Wij ontvangen graag vóór woensdag 19 april eventuele muzieknummers die wij nog moeten helpen regelen per e-mail. Let op: er is géén WiFi aanwezig op het kampterrein.