Onze eindshows vinden plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni in theater Spant! in Bussum.

Eindshows
Zoals bekend zullen de eindvoorstellingen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 in het Spant! in Bussum (www.spant.org). We hebben maar liefst zes voorstellingen gepland. Alle groepen die meedoen zijn verdeeld over deze voorstellingen. De titel van de eindshows van dit jaar is When We Grow Up… Alle groepen beginnen de komend weken aan de voorbereidingen tijdens de lessen. Sommige groepen zijn wellicht al begonnen.

Indeling eindshows
Omdat niet alle groepen in één show kunnen dansen, zijn alle groepen verdeeld over zes shows. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met broertjes/zusjes die in verschillende groepen dansen. Helaas kan het toch voorkomen dat uw kinderen in verschillende shows dansen. Hier kunnen we om organisatorische redenen helaas niets meer aan veranderen.

Klik hier voor een overzicht van deze verdeling en de planning van de shows.

Planning

Dit is het definitieve tijdschema

Zaterdag 22 juni
Show 1
10:30 uur Leerlingen aanwezig
11:00 uur Start generale Show 1
11:30 uur Einde generale show 1
11:45 uur Deur open
13.05 uur Pauze (15 min)
13.20 uur Vervolg Show 1
14.00 uur Einde show 1

Show 2
14.30 uur Leerlingen aanwezig
15.00 uur Start generale Show 2
15.30 uur Einde generale Show 2
15.45 uur Deur open Show 2
16.50 uur Pauze (15 min)
17.05 uur Vervolg Show 2
17.45 uur Einde Show 2

Show 3
18.15 uur Leerlingen aanwezig
18.45 uur Start generale Show 3
19:30 uur Einde generale Show 3
19:45 uur Deur open Show 3
20.00 uur Start Show 3
21.20 uur Pauze (15 min)
21.35 uur Vervolg Show 3
22.20 uur Einde Show 3

Zondag 23 juni

Show 4
09:30 uur Leerlingen aanwezig
10:00 uur Start generale Show 4
10:30 uur Einde generale Show 4
10:45 uur Deur open Show 4
11:00 uur Start Show 4
12:00 uur Einde Show 4

Show 5
12:30 uur Leerlingen aanwezig
13:00 uur Start generale Show 5
13:30 uur Einde generale show 5
13:45 uur Deur open
14:00 uur Start show 5
15:00 uur Einde show 5

Show 6
15:30 uur Leerlingen aanwezig
16:00 uur Start generale Show 6
16.30 uur Einde generale Show 6
16.45 uur Deur open Show 6
17.00 uur Start Show 6
18.00 uur Einde Show 6

Kaartverkoop

Kaartverkoop
Vanaf half mei tot donderdag 20 juni was het mogelijk om kaarten te kopen via onze website (Ideal). De online kaartverkoop is nu gesloten. U kunt op de showdagen zelf nog kaartjes kopen in Spant! Bussum, 30 minuten voor aanvang van iedere show (contant & pin). Let op: Show 1 is uitverkocht. 
De kaarten kosten 10,00 euro per stuk en er is geen limiet per persoon.
Kinderen tot 3 jaar kunnen op schoot en daarvoor geen kaartje te worden gekocht. Let op: hier berekenen wij dan ook geen stoel voor in de capaciteit van het theater. NB. Tijdens onze eindshows wordt er harde muziek gedraaid en kunt u lichteffecten verwachten. Dit kan onverwachts over komen op jonge kinderen & oudere mensen.

Let op: Show 1 is helaas uitverkocht. Ook op de dag van de eindshows worden voor deze show GEEN kaartjes meer verkocht. Bent u nog op zoek naar kaartjes? E-mail ons dan even op info@dansstudiovanharten.nl. We werken met een wachtlijst en als iemand kaartjes retourneert dan nemen we contact op met de eerste op de wachtlijst. Dit kan tot vrijdag 21 juni 12.00 uur. Daarna zijn wij niet meer op ons kantoor aanwezig vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows. Op de showdagen zelf staan wij u graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.
Heeft u kaartjes over voor Show 1 of wilt u een kaartje retourneren? Laat het dan alstublieft weten via info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835. Wij kunnen andere ouders blij mee maken met de kaarten & kunnen het bedrag van de geretourneerde tickets aan u terugstorten.

Heeft u vragen over uw gekochte kaartjes of geen orderbevestiging ontvangen? Onze medewerkers hebben op de showdag zelf de volledige bestellijst mee & kunnen u daar verder helpen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet naar binnen kunt. Informatie over kaartjes die dubbel gebruikt kunnen worden of kaartjes voor dansers die in meerdere shows dansen, zijn tot vrijdag 12.00 uur op te vragen. Daarna staan we u graag te woord op de showdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van iedere show in Spant! Bussum.
N.B. De medewerkers van Spant! Bussum kunnen geen vragen beantwoorden over onze kaartverkoop.

Kaarten dubbel gebruiken
Na aanschaf van kaarten kunnen ouders met twee of meer leerlingen op les maximaal 4 kaarten per gezin dubbel gebruiken (in shows waar directe gezinsleden zijn ingedeeld). Hierdoor kunnen zij meerdere shows bekijken terwijl ze maar één keer kaarten hoeven te kopen. Graag na aanschaf het ordernummer en de show doorgeven via info@dansstudiovanharten.nl. Leerlingen die bij hun broertje/zusje willen komen kijken in een andere show mogen gratis naar binnen. Ook hiervan ontvangen wij graag bericht zodat onze zaalmedewerkers hier rekening mee kunnen houden.

Dansers die in meerdere shows dansen
Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Directe familieleden krijgen een korting van 50% op twee kaarten voor een andere show. U kunt hiervoor eerst het gewenste aantal kaarten kopen voor één van de shows. Daarna ontvangen we graag dit ordernummer, de naam van de leerling & voor welke show(s) u het kortingstarief wilt gebruiken via info@dansstudiovanharten.nl. Wij noteren dit en versturen u het verschuldigde kortingsbedrag per e-mail toe. Als u dit heeft overgemaakt zullen wij u een kortingskaart voor maximaal 2 personen toesturen welke u mee dient te nemen als toegangsbewijs. Er kunnen maximaal 2 kaarten per show worden besteld met het kortingstarief van 50%.

Overige informatie

Achter de schermen & Hulp
Alle jeugdgroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Wij zullen zorgen voor voldoende drinken en (reserve) eten tijdens en na de shows. Toch is het aan te raden om zelf ook drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle leden ook backstage mee kunnen kijken naar de voorstelling.

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de voorstellingen backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen naar info@dansstudiovanharten.nl.

Kleding
Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf half mei is een overzicht van de kleding te vinden op onze website. Klik hier voor het overzicht.

Afmelden
Kan iemand niet aanwezig zijn bij de voorstellingen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de voorstellingen.

 

Wij zijn tot vrijdag 21 juni 12.00 uur op ons kantoor aanwezig. Daarna zijn wij niet meer bereikbaar per telefoon vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows. Op de showdagen zelf staan wij u graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.