OP DIT MOMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK OM ONLINE AAN TE MELDEN VOOR HET JUBILEUMFEEST. Natuurlijk is iedereen die wil langskomen van harte welkom! 

Let op: vanwege brandtechnische redenen geldt een maximum aantal plekken per programma. Onze medewerkers zullen dit controleren. 

 

Dit seizoen bestaat onze dansschool tien jaar! Dit willen we graag met al onze leerlingen & cursisten vieren op zaterdag 7 juli!. We organiseren een groot jubileumfeest voor alle leeftijden waarbij alle leden & familie welkom zijn om te proosten op 10 jaar Dansstudio Van Harten. Workshops, optredens, muziek, springkussens, popcorn, aan alles wordt gedacht. Ben jij er ook bij? We hopen natuurlijk van wel!

Locatie: Koninklijke Harmonie “De Adelaar”, Papelaan 126a, Weesp 

Planning

Ochtend, 10.00 – 11.30 uur: kidsparty voor leerlingen t/m 6 jaar.
Popcorn, limonade, springkussen, sminken, Frozen workshop (10.15 & 11.00 uur), een bezoek van Spiderman (10.15 & 11.00 uur) & kinderdisco!
Let op: je kaartje is inclusief 1x limonade en 1x popcorn voor leerlingen/introducees van 4-6 jaar.

Middag, 13.00 – 15.00 uur: feest voor leerlingen van 7 t/m 10 jaar.
Popcorn, limonade, springkussen, beautyhoek, photobooth & dansworkshops met het spectaculaire Rad van Dansstijlen!
Let op: je kaartje is inclusief 1x popcorn voor leerlingen/introducees van 7-10 jaar.

Einde middag: feest voor leerlingen van 10 t/m 17 jaar.
Film kijken, photobooth en een toffe dansworkshop AFRODANCE van Reis Fernando!
16.15 – 17.15 uur: dansworkshop 10 – 13 jaar
17.45 – 18.45 uur: dansworkshop 14+

Avond, 20.30 – 00.30 uur: eindfeest voor familie, vrijwilligers, docenten en leden van 18 jaar en ouder.
Feest DJ met diverse optredens, o.a. een liveband, een Afrodance crew & een Salsaoptreden
Let op: je kaartje is inclusief welkomstdrankje en 2 muntjes.

Gratis toegang!

Toegang tot het feest is voor alle leden & genodigden gratis! Je dient je vooraf wel aan te melden via onze website. Helaas is het nu niet meer meer mogelijk om online aan te melden.  We zien je graag morgen op onze locatie; onze medewekers zullen je verder helpen. 

Aanmelden
Als lid kan je je aanmelden voor het programma onderdeel van jouw eigen leeftijd. De aanmelding is persoonlijk, en moet voor elk lid apart worden ingevuld.
In verband met het aantal beschikbare plekken en het programma, kan je je alleen aanmelden voor het programma-onderdeel van je eigen leeftijdscategorie.

De kaart(en) biedt(bieden) je toegang tot 1 van de programma onderdelen van het feest inclusief garderobe en voor de kidsparty’s een bakje popcorn. Drankjes kunnen aan de bar worden gekocht voor 1 munt per stuk (water, koffie, thee) of 2 munten per stuk (frisdrank, wijn en bier, alleen 18+). Een munt kost €1,00 per stuk en er kan alleen contant worden betaald. Er is helaas geen pinmogelijkheid op de feestlocatie.

Er geldt een maximum aantal kaarten en daarbij geldt vol = vol. Je kunt per leerling/cursist MAXIMAAL 2 introducees meenemen per programma onderdeel. Dit kunnen ouders/vriendinnetjes/zusjes/broertjes/nichtjes/familieleden zijn maar dit mogen ook mede-leerlingen/cursisten zijn.Bij leerlingen onder de 12 jaar dient er minimaal 1 begeleider/volwassenen aanwezig te zijn. Deze begeleider valt ook onder het aantal van maximaal 2 introducees en hiervoor dient dus ook een kaart te worden besteld. We hebben genoeg begeleiding voor alle programma onderdelen maar we bieden geen persoonlijke begeleiding voor alle kinderen.

Let op: zonder toegangsbewijs kunnen we helaas geen toegang tot het feest garanderen.
Voor vragen en informatie zijn we bereikbaar op 0294-432835 of per e-mail: info@dansstudiovanharten.nl

Aanmelden workshops Reis Fernando
Als lid kun je je aanmelden voor de workshop van jouw eigen leeftijd. De workshops zijn specifiek gericht op de leeftijdscategorie die erbij genoemd staat. Daarom is het niet mogelijk om je in te schrijven voor een workshop van een andere leeftijdscategorie.