Kaartverkoop zaal 

We mogen 50 personen in de zaal toelaten per show. Dit komt omdat Gooiland een evenementenlocatie is. Zij hebben van de brancheorganisatie akkoord gekregen op het toestaan van 50 personen per ruimte. De zaal en het balkon worden gezien als twee verschillende ruimtes.
Dit betekent dat er per voorstelling 50 kaarten verkocht kunnen worden voor een fysieke plek in de zaal. Deze worden verdeeld over geïnteresseerde ouders of directe familieleden. De overige ouders kunnen een Livestreamticket kopen om de show thuis per livestream te bekijken.

Kaartverkoop zaal
Per show zullen we per lesgroep maximaal 2 kaartjes per leerling beschikbaar stellen. Zo verdelen we de kaarten eerlijk over de lesgroepen die deelnemen aan een show. Als er uit een lesgroep geen ouders interesse tonen, verloten we de kaarten natuurlijk onder andere geïnteresseerden. De kosten voor deze kaartjes zijn €15,00 per persoon (alle leeftijden). Ouders/gezinsleden kunnen via een speciaal invulformulier aangeven dat ze interesse hebben in het bezoek aan het theater. Binnen de geïnteresseerde ouders verloten we de beschikbare kaartjes. Let op: je kunt alleen met directe gezinsleden naar de show komen kijken.

Het formulier dient voor 28 mei te worden ingevuld. Inmiddels is deze datum verstreken en zijn de formulieren offine gehaald.
Als je wordt ingeloot krijg je van ons per e-mail bericht. De kaarten kun je binnen 24 uur met een betaallink betalen. Betaal je niet binnen 24 uur dan gaan de kaarten naar de volgende op de lijst. Eenmaal betaalde kaartjes staan op naam en kunnen daarom niet aan derden doorverkocht worden. Ook worden deze alleen in overleg met de studio retour genomen.

Tijdens de show heeft publiek wat komt kijken een mondkapje op bij binnenkomst in het theater. Je krijgt van onze crew een plek toegewezen waar je met alle gezinsleden kunt zitten. Deze plekken zijn op 1,5 meter afstand van ander publiek. Als je hebt plaatsgenomen mag je het mondkapje afzetten. Er is geen pauze tijdens de show & je mag je plek alleen in geval van nood verlaten. Er is geen horeca aanwezig voor, na en tijdens de show. 

Er worden geen uitzonderingen gemaakt met betrekking tot ons corona protocol. Kun of wil je niet voldoen aan bovenstaand protocol dan adviseren we je een livestreamticket te kopen om de show thuis te kijken. 

Formulieren
Door één of meerdere van onderstaande formulieren in te vullen, geef je aan dat je interesse hebt in kaartjes voor een fysieke plek in de zaal. Let op; je vult één formulier in per show en één formulier per leerling. Heb je meerdere kinderen die in 1 show dansen, dan mag je dus ook twee keer een formulier invullen. Heb je een zoon of dochter die in meerdere shows danst, dan mag je dus per show een formulier invullen.
Wil je nog even checken in welke show jouw zoon of dochter danst? Kijk dan in het schema (klik hier) voor welke show je je als geïnteresseerde voor kaartjes wilt opgeven.

Formulieren moesten voor 28 mei worden ingevuld. We zijn nu druk bezig met loten. Alle geïnteresseerden (wel of niet ingeloot) krijgen bericht na de loting.