Gezocht:
Allround dansdocent – kinderlessen 3-12 jaar 

Voor onze lessen in Weesp, Bussum en Maarssen zijn wij op zoek naar nieuwe docenten die ons vaste docententeam willen versterken. 

We zoeken met name enthousiaste docenten die graag lesgeven aan kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar. Voor deze leeftijd bieden wij veel kidsdance, streetdance en hiphop lessen aan. Kijk voor een indicatie van onze lesstijl op onze website: www.dansstudiovanharten.nl/kidsdance. Past dit bij jou en krijg je energie van het lesgeven van deze doelgroep? Mail ons dan!
Door wisseling van docenten hebben we verschillende mogelijkheden qua dagen en locaties. We zoeken ook docenten voor projecten op BO en VO (doordeweeks & overdag).

De danslessen van Dansstudio Van Harten worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam. Ons streven is om van elke les een feest te maken, waarbij leden zich thuis voelen en nieuwe dingen durven te leren, maar vooral kunnen genieten van dansen. Als docent binnen onze dansschool ben je hierin de belangrijkste factor. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij je lesgroepen, en begeleid ze tijdens de geplande optredens.
Je krijgt veel zelfstandigheid en alle ruimte voor eigen creativiteit & invulling. Ons uitgebreide kantoor verzorgt de organisatorische ondersteuning van je lessen, waardoor jij al je aandacht kan geven aan onze leerlingen.

Wij bieden:

– leuke en enthousiaste dansgroepen waar plezier hoog in het vaandel staat;
– alle ruimte voor creativiteit & invulling
– reiskostenvergoeding

Salaris en lestijden in overleg.

Functie eisen:

  • beheersen van de benoemde dansstijl;
  • een dansopleiding op mbo of hbo niveau óf veel en aantoonbare ervaring in het geven van de betreffende danslessen
  • affiniteit met onze doelgroep & goede didactische vaardigheden
  • je ziet jezelf als betrokken docent die graag een band opbouwt met zijn cursisten & werkplek
  • bij voorkeur woonachtig omgeving Utrecht/Gooi/A’dam
  • freelancer (in bezit van kvk-nummer). Wij werken met betaling via facturatie en met een opdrachtovereenkomst. 

Stuur je motivatie, CV en beeldmateriaal van eigen gemaakte choreografieën op naar wieke@dansstudiovanharten.nl
N.B. Beeldmateriaal wordt vertrouwelijk behandeld en is enkel ter indicatie van de lesgeef- en choreografie stijl.

Over ons:
Wij hebben o.a. locaties in Weesp, Bussum, Maarssen en omgeving met een veelzijdig lesaanbod voor kinderen en volwassenen en organiseren regelmatig workshops en lessenreeksen op scholen. Meer informatie: www.dansstudiovanharten.nl