In Weesp hebben wij twee dansstudio’s. In onze dansstudio aan de Middenstraat 21 in Weesp vinden de meeste lessen plaats.
Daarnaast hebben wij een tweede locatie bij Syl’s Sport Studio waar ook diverse lessen plaatsvinden. De tweede zaal is te vinden op Hogeweyselaan 97 in Weesp.
In onze dansstudio’s zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, balletvloer, goede geluidsinstallatie & voldoende kleedruimtes.
Daarnaast bieden wij i.s.m. KNM Kind & Co wekelijks danslessen aan bij Singel 6 (locatie Singelscholen), brede school Kors Breijer (Papelaan 122D) & Basisschool De Terp (Schoolpad 1).

Gratis proefles

Benieuwd naar de lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Of kom langs tijdens één van onze open lesweken in september of januari.
Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Seizoen 2018-2019

Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Shapelessen (Volwassenen)
De shapelessen hebben een doorlopend rooster, 50 weken per jaar. Hieronder vind je het rooster voor seizoen 2018/2019.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.