In Weesp hebben wij twee dansstudio’s. In onze dansstudio aan de Middenstraat 21 in Weesp vinden de meeste lessen plaats.
Daarnaast hebben wij een tweede locatie bij Syl’s Sport Studio waar ook diverse lessen plaatsvinden. De tweede zaal is te vinden op Hogeweyselaan 97 in Weesp.
In onze dansstudio’s zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, balletvloer, goede geluidsinstallatie & voldoende kleedruimtes.
Daarnaast bieden wij i.s.m. KNM Kind & Co wekelijks danslessen aan bij Singel 6 (locatie Singelscholen), brede school Kors Breijer (Papelaan 122D) & Basisschool De Terp (Schoolpad 1).

Zomerrooster

De shapelessen voor volwassenen (16+ jaar) gaan gedurende de zomermaanden gewoon door.
Wil je een proefles volgen? Meld je dan even aan via info@dansstudiovanharten.nl zodat we je de juiste informatie kunnen geven.
Vanaf 10 september starten de nieuwe lessen voor volwassenen, gelijktijdig met het nieuwe seizoen jeugdlessen.
Het volledige rooster voor het nieuwe seizoen vind je hier. Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan ook via de website.
Hier vind je het zomerrooster per dag & les (o.v.): Zomerrooster

Seizoen 2018-2019

Benieuwd naar de lessen?
Van 10 t/m 17 september 2018 wij weer een OPEN LESWEEK bij Dansstudio Van Harten en kan je alle lessen gratis uitproberen. Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Shapelessen (Volwassenen)
De shapelessen hebben een doorlopend rooster, 50 weken per jaar. Hieronder vind je het rooster voor seizoen 2018/2019. Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.