In Weesp hebben wij twee dansstudio’s. In onze dansstudio aan de Middenstraat 21 in Weesp vinden de meeste lessen plaats.
Daarnaast hebben wij een tweede locatie bij Syl’s Sport Studio waar ook diverse lessen plaatsvinden. De tweede zaal is te vinden op Hogeweyselaan 97 in Weesp.
In onze dansstudio’s zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, balletvloer, goede geluidsinstallatie & voldoende kleedruimtes.
Daarnaast bieden wij i.s.m. KNM Kind & Co wekelijks danslessen aan bij Singel 6 (locatie Singelscholen), brede school Kors Breijer (Papelaan 122D) & Basisschool De Terp (Schoolpad 1).

Open lesweek 24 t/m 29 juni

Overweeg je om dansles te volgen vanaf september en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 24 t/m 29 juni; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.
Naast onze reguliere lessen is het ook mogelijk om auditie te doen voor onze selectieklassen die eind juni & begin juli plaatsvinden. De selectieklassen treden op en doen mee aan wedstrijden. Meer informatie over de selectie-afdeling vind je hier. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen of de audities kan via info@dansstudiovanharten.nl

Rooster & Aanbod
In het nieuwe seizoen (2019/2020) dat in september start bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Dit nieuwe rooster is vanaf eind juni op onze website te vinden.

Bekijk hieronder per locatie het huidige rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Shapelessen (Volwassenen)
De shapelessen hebben een doorlopend rooster, 50 weken per jaar. Hieronder vind je het rooster voor seizoen 2018/2019.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.