In Weesp hebben wij twee dansstudio’s. In onze dansstudio aan de Middenstraat 21 in Weesp vinden de meeste lessen plaats.
Daarnaast hebben wij een tweede locatie bij Syl’s Sport Studio waar ook diverse lessen plaatsvinden. De tweede zaal is te vinden op Hogeweyselaan 97 in Weesp.
In onze dansstudio’s zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, balletvloer, goede geluidsinstallatie & voldoende kleedruimtes.
Daarnaast bieden wij i.s.m. KNM Kind & Co wekelijks danslessen aan bij Singel 6 (locatie Singelscholen), brede school Kors Breijer (Papelaan 122D) & Basisschool De Terp (Schoolpad 1).

Seizoen 2017-2018

Benieuwd naar de lessen?
Van 29 januari t/m 4 februari 2018 hebben wij weer een OPEN LESWEEK bij Dansstudio Van Harten en kan je alle lessen gratis uitproberen. Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2017-2018. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 4 september 2017 t/m eind juni 2018 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Shapelessen (Volwassenen)
De shapelessen hebben een doorlopend rooster, 50 weken per jaar.

Hieronder vind je het rooster voor seizoen 2017/2018.

Rooster Weesp:  klik hier

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les. 

Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.