In Vinkeveen bieden wij op vrijdagmiddag danslessen aan in sportzaal Donkereind in sociaal cultureel centrum de Boei (Kerklaan 32, Vinkeveen).

Locatie 
We bieden onze danslessen aan op vrijdagmiddag in sociaal cultureel centrum de Boei.
In sportzaal Donkereind zullen onze danslessen plaatsvinden. De zaal is ruim, heeft een barre & een spiegelwand.

     

Docent
De lessen zullen worden gegeven door onze docent Joyce Aarsman.

Open lesweek 24 t/m 29 juni

Overweeg je om dansles te volgen vanaf september en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 24 t/m 29 juni; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.
Naast onze reguliere lessen is het ook mogelijk om auditie te doen voor onze selectieklassen die eind juni & begin juli plaatsvinden. De selectieklassen treden op en doen mee aan wedstrijden. Meer informatie over de selectie-afdeling vind je hier. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen of de audities kan via info@dansstudiovanharten.nl

Rooster & Aanbod
In het nieuwe seizoen (2019/2020) dat in september start bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Dit nieuwe rooster is vanaf eind juni op onze website te vinden.

Bekijk hieronder per locatie het huidige rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.