Abonnementen

Een overzicht van de abonnementen en bijbehorende lesgeld vind je hier:
Weesp
Bussum
Hilversumse Meent
Kortenhoef
Nederhorst den Berg
Maarssen
Vinkeveen

Inschrijven


Verlengen voor seizoen 19/20 kan vanaf 1 juli: Klik hier!

Proefles

Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les kosteloos proberen. De eerste proefles is gratis en daarna kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier. Als je een proefles aanvraagt in een les waar nog plek is, dan houden we een plekje voor je vrij. Wil je ons daarom laten weten van je van de les vond? Alvast veel dank! Bij het niet tijdig aanmelden voor een proefles of het zonder inschrijving/aanvraag volgen van een les kunnen we helaas geen plekje in de les garanderen.

Meer informatie

Seizoen 2019/2020

Danslessen
Jeugd & Volwassenen
Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m juni 2020) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen (juni). Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar. Seizoen 19/20 bestaat uit 10 maanden en 36 lesweken. In de zomer en schoolvakanties zijn er geen danslessen voor jeugd & volwassenen.
Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Bij instroom in de eerste cursusweek incasseren we maandelijks 1/10 van het totale cursusgeld. De maandelijkse termijn hangt niet samen met het aantal lessen van de betreffende maand. Dit komt omdat het aantal lessen per maand wisselt door vakanties e.d. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen een proefles volgt & instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend. Let op: ons administratiesysteem berekend niet altijd het juiste cursusgeld tijdens het inschrijven. Dit ontvang je per e-mail tijdens de bevestiging van de inschrijving.

Er kan worden betaald via het jeugdsportfonds, het jeugdcultuurfonds en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar administratie@dansstudiovanharten.nl
Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem contact op met de administratie via ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl

Shapelessen
De shape lessen voor volwassenen bieden we doorlopend aan, met 50 lesweken per jaar.
Hier zijn de abonnementen op aangepast: je kan een abonnement kiezen voor 6 of 12 maanden, of gebruik maken van een tienlessenabonnement.
Na de vaste periode is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen.
Let op: je kunt ook een Shape-les volgen naast een dansles. Je krijgt hiervoor 50% korting op het lesgeld van de tweede les.

Aanbod voor Volwassenen
Bekijk het rooster