Abonnementen

Een overzicht van de abonnementen en bijbehorende lesgeld vind je hier:
Weesp
Bussum
Hilversumse Meent
Kortenhoef
Nederhorst den Berg
Maarssen
Vinkeveen

Inschrijven


Inschrijven voor seizoen 18/19 kan nu: Klik hier!

Proefles

Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les kosteloos proberen. De eerste proefles is gratis en daarna kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier. Als je een proefles aanvraagt in een les waar nog plek is, dan houden we een plekje voor je vrij. Wil je ons daarom laten weten van je van de les vond? Alvast veel dank! Bij het niet tijdig aanmelden voor een proefles of het zonder inschrijving/aanvraag volgen van een les kunnen we helaas geen plekje in de les garanderen.

Meer informatie

Seizoen 2018/2019
Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m juni 2019) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen (juni). Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar. Een cursusseizoen bestaat uit 10 maanden en 37 lesweken.
Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend.

Kijk voor meer informatie over de abonnementen, lesgeld, prijzen en betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.
Er kan worden betaald via het jeugdsportfonds, het jeugdcultuurfonds en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar administratie@dansstudiovanharten.nl

Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem contact op met de administratie via administratie@dansstudiovanharten.nl