Op zoek naar danslessen in Weesp? Neem een kijkje bij onze dansstudio aan de Middenstraat 21, midden in het centrum van Weesp.
In onze dansstudio zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een spiegelwand, zwevende balletvloer, goede geluidsinstallatie & airco. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is koffie en thee aanwezig en door de glazen wand kunt u meekijken met de les van uw kind.

Corona-maatregelen (studio)
Onze studio is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem & luchtreiniger.
Daarnaast staan alle ramen & deuren in de lesruimte op ventilatiestand.
Kijk voor alle maatregelen op onze speciale pagina: www.dansstudiovanharten.nl/corona

Daarnaast bieden wij i.s.m. KNM Kind & Co wekelijks danslessen aan bij Singel 6 (locatie Singelscholen), brede school Kors Breijer (Papelaan 122D), Brede school Weesperrijk (Fort Diemerdamstraat 73) & Basisschool De Terp (Schoolpad 1).
NB. De lessen in Weesperrijk vinden tijdelijk in Sporthal Weesperrijk plaats. De ingang ligt naast de school op het hetzelfde adres.

Rooster & Aanbod
In het nieuwe seizoen vanaf september bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan met afwisselende lessen voor alle leeftijden.
Benieuwd naar de lessen? Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2021-2022. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les. 

Snel naar:

Open lesweek
Proefles aanvragen
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen