De online kaartverkoop is op dit moment gestopt. U kunt op de showdagen zelf nog kaartjes kopen in Spant! Bussum, 30 minuten voor aanvang van iedere show (contant & pin).
Let op: Show 1 is uitverkocht. 

Op 22 & 23 juni is het weer zover! Onze eindshows ‘When We Grow Up’ in Spant! te Bussum. Vanaf NU kun je kaarten kopen voor onze shows via deze link: klik hier

Alle groepen uit Bussum, Weesp, Maarssen, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, Hilversumse Meent & Vinkeveen zullen bij deze voorstellingen een optreden geven.
Kaarten kosten €10,00 per stuk. De betaling geschied via Ideal (wij werken met Mollie Payments). Er is geen limiet per bestelling & restitutie van kaarten is in principe niet mogelijk. Heb je vragen over je bestelling? E-mail of bel dan even naar ons kantoor (info@dansstudiovanharten.nl / 0294-432835)
Kinderen tot 3 jaar kunnen op schoot en daarvoor geen kaartje te worden gekocht. Let op: hier berekenen wij dan ook geen stoel voor in de capaciteit van het theater. NB. Tijdens onze eindshows wordt er harde muziek gedraaid en kunt u lichteffecten verwachten. Dit kan onverwachts over komen op jonge kinderen & oudere mensen.

Per bestelling wordt een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Deze dient te worden getoond voor aanvang van de betreffende show.

Heeft u vragen over uw gekochte kaartjes of geen orderbevestiging ontvangen? Onze medewerkers hebben op de showdag zelf de volledige bestellijst mee & kunnen u daar verder helpen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet naar binnen kunt. Informatie over kaartjes die dubbel gebruikt kunnen worden of kaartjes voor dansers die in meerdere shows dansen, zijn tot vrijdag 21 juni 12.00 uur op te vragen. Daarna staan we u graag te woord op de showdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van iedere show in Spant! Bussum.
N.B. De medewerkers van Spant! Bussum kunnen geen vragen beantwoorden over onze kaartverkoop.

Er zijn alleen nog kaarten te koop via de kassa’s van het Spant! op de eindshowsdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van elke show. Deze kaarten kunnen met pin of contant worden betaald.
Hulpouders hoeven geen kaart te kopen: zij kunnen de dans achter de schermen, van dichtbij bekijken.
Als leerlingen van de studio bij hun broertje of zusje willen komen kijken in een andere show, dan mogen zij gratis naar binnen. U kunt de naam van de leerling bij ons doorgeven; wij geven dit door aan kaartcontrole en onze medewerkers geven de betreffende leerling gratis toegang.

Broers & Zussen
Dansen broers of zussen in verschillende shows? Directe familieleden kunnen dan kaarten kopen die geldig zijn voor alle shows. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl. Er kunnen maximaal 4 kaarten in meerdere eindshows worden gebruikt.
Als leerlingen van de studio bij hun broertje of zusje willen komen kijken in een andere show, dan mogen zij gratis naar binnen.

Dansers die in meerdere shows dansen
Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Directe familieleden krijgen een korting van 50% op twee kaarten voor een andere show. U kunt hiervoor eerst het gewenste aantal kaarten kopen voor één van de shows. Daarna ontvangen we graag dit ordernummer, de naam van de leerling & voor welke show(s) u het kortingstarief wilt gebruiken via info@dansstudiovanharten.nl. Wij noteren dit en versturen u het verschuldigde kortingsbedrag per e-mail toe. Als u dit heeft overgemaakt zullen wij u een kortingskaart voor maximaal 2 personen toesturen welke u mee dient te nemen als toegangsbewijs. Er kunnen maximaal 2 kaarten per show worden besteld met het kortingstarief van 50%.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de betreffende show.
Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Shows

  • Show 1: zaterdag 22  juni, 12.00 uur, Spant! Bussum (met pauze) = UITVERKOCHT
  • Show 2: zaterdag 22 juni, 16.00 uur, Spant! Bussum (met pauze)
  • Show 3: zaterdagavond 22 juni, 20.00 uur, Spant! Bussum (met pauze)
  • Show 4: zondag 23 juni, 11.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)
  • Show 5: zondag 23 juni, 14.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)
  • Show 6: zondag 23 juni, 17.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)

Let op: Show 1 is helaas uitverkocht. Ook op de dag van de eindshows worden voor deze show GEEN kaartjes meer verkocht. Bent u nog op zoek naar kaartjes? E-mail ons dan even op info@dansstudiovanharten.nl. We werken met een wachtlijst en als iemand kaartjes retourneert dan nemen we contact op met de eerste op de wachtlijst. Dit kan tot vrijdag 21 juni 12.00 uur. Daarna zijn wij niet meer op ons kantoor aanwezig vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows. Op de showdagen zelf staan wij u graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.
Heeft u kaartjes over voor Show 1 of wilt u een kaartje retourneren? Laat het dan alstublieft weten via info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835. Wij kunnen andere ouders blij mee maken met de kaarten & kunnen het bedrag van de geretourneerde tickets aan u terugstorten.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale eindshowpagina: www.dansstudiovanharten.nl/eindshows
Wij zijn tot vrijdag 21 juni 12.00 uur op ons kantoor aanwezig. Daarna zijn wij niet meer bereikbaar per telefoon vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows. Op de showdagen zelf staan wij u graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.