Helaas is de online kaartverkoop op dit moment gesloten.

Dag: zaterdag 21 december
Locatie: Zimihc theater Stefanus (Braziliëdreef 2 in Utrecht)
Tijden: 11.15 uur (Show 1), 13.45 uur (Show 2) & 16.15 uur (Show 3)

KAARTVERKOOP

Helaas is de online kaartverkoop op dit moment gesloten. Dit komt omdat wij de bestellingen administratief moeten verwerken & controleren.
Voor alle shows zijn nog voldoende kaarten beschikbaar, maar op = op. De nog beschikbare kaartjes kunt u nog kopen op de dag van de Wintershows zelf, aan de kassa van het theater. De kassa opent 45 minuten voor aanvang van iedere show.
Let op: de kaarten in het theater kunnen alleen CONTANT worden betaald. 

Kaarten zijn €6,00 per stuk. Kinderen tot 3 jaar kunnen op schoot; voor oudere kinderen dient een plaatsbewijs te worden gekocht. Op de dag van de shows zijn alle nog beschikbare kaarten in de vrije verkoop en is er geen maximum aantal kaarten per leerling meer.

Heeft u kaartjes via de website besteld? Neem dan de orderbevestiging mee naar het theater, dit is tevens het toegangsbewijs. Aan de kassa hebben wij een overzicht van alle kaarten die online besteld zijn en kunnen dit voor u terugzoeken indien dit nodig is.

Broers & Zussen
Dansen broers of zussen in verschillende shows? Directe familieleden kunnen dan kaarten kopen die geldig zijn voor twee wintershows. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl. Er kunnen maximaal 2 kaarten in twee wintershows worden gebruikt.