Kaartverkoop eindshows

N.B. De online kaartverkoop is op dit moment gestopt. Dit komt omdat wij alle administratie in orde moeten maken voor a.s. zaterdag & wij de rest van de tijd aanwezig zijn in het theater om de shows voor te bereiden. 

U kunt op de showdagen zelf nog kaartjes kopen in theater Gooiland, 30 minuten voor aanvang van iedere show (alleen contante betaling!).
Voor alle shows zijn nog genoeg kaartjes beschikbaar.

 

Op 18 & 19 juni is het weer zover! Onze eindshows ‘Be Connected’ in theater Gooiland in Hilversum.

Alle groepen uit Bussum, Weesp, Maarssen, Nederhorst den Berg, Kortenhoef & de Hilversumse Meent  zullen bij deze voorstellingen een optreden geven.
Kaarten kosten €12,50 per stuk. De betaling geschied via Ideal (wij werken met Mollie Payments). Er is geen limiet per bestelling & restitutie van kaarten is in principe niet mogelijk. Heb je vragen over je bestelling? E-mail of bel dan even naar ons kantoor (info@dansstudiovanharten.nl / 06-42168910)
Kinderen tot 2 jaar kunnen op schoot en daarvoor geen kaartje te worden gekocht. Let op: hier berekenen wij dan ook geen stoel voor in de capaciteit van het theater. NB. Tijdens onze eindshows wordt er harde muziek gedraaid en kunt u lichteffecten verwachten. Dit kan onverwachts over komen op jonge kinderen & oudere mensen.

Per bestelling wordt een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Deze dient te worden getoond voor aanvang van de betreffende show en is dus tevens uw toegangsbewijs.

Heeft u vragen over uw gekochte kaartjes of geen orderbevestiging ontvangen? Onze medewerkers hebben op de showdag zelf de volledige bestellijst mee & kunnen u daar verder helpen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet naar binnen kunt. Informatie over kortingskaartjes, zijn tot vrijdag 17 juni 12.00 uur op te vragen. Daarna staan we u graag te woord op de showdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van iedere show in theater Gooiland.
N.B. De medewerkers van Gooiland zelf kunnen geen vragen beantwoorden over onze kaartverkoop.

Er zijn na donderdag 16 juni 14.30 uur alleen nog kaarten te koop via de kassa’s van theater Gooiland op de eindshowdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van elke show. Deze kaarten kunnen met alleen contant worden betaald. Neem alstublieft gepast geld mee als dit lukt. 
Hulpouders hoeven geen kaart te kopen: zij kunnen de dans achter de schermen, van dichtbij bekijken.
Als leerlingen van de studio bij hun broertje of zusje willen komen kijken in een andere show, dan mogen zij gratis naar binnen. U kunt de naam van de leerling bij ons doorgeven; wij geven dit door aan kaartcontrole en onze medewerkers geven de betreffende leerling gratis toegang. Let op: dit kan alleen bij shows die niet uitverkocht zijn. 

Korting
Dansen broers of zussen in verschillende shows? Of heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst? Dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Directe familieleden krijgen een korting van 10% op vier kaarten voor een andere (tweede of derde) show. U kunt hiervoor eerst het gewenste aantal kaarten kopen voor beide shows. Daarna ontvangen we graag dit ordernummer, de naam van de leerling & voor welke show(s) u het kortingstarief wilt gebruiken via info@dansstudiovanharten.nl. Wij noteren dit en u ontvangt het bedrag van €1,25 per kaartje retour op uw bankrekening. Er kunnen maximaal 4 kaarten per show worden besteld met het kortingstarief van 10%.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de betreffende show.
Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken. Let op: het is niet mogelijk om de voorstelling in de zaal te bekijken. Hulpouders dienen ten alle tijden bij de opgegeven dansgroep te blijven.

Shows

Show 1, 18 juni: 09.30 uur (zonder pauze)
Show 2, 18 juni: 11.30 uur (zonder pauze)
Show 3, 18 juni: 14.00 uur (zonder pauze)
Show 4, 18 juni: 16.00 uur (zonder pauze)

Show 5, 19 juni: 09.30 uur (zonder pauze)
Show 6, 19 juni: 11.30 uur (zonder pauze)
Show 7, 19 juni: 14.00 uur (zonder pauze)
Show 8, 19 juni: 16.00 uur (zonder pauze)

Voor alle kaartjes geld op = op. Het kan zijn dat shows uitverkocht zijn op de showdagen zelf.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale eindshowpagina: www.dansstudiovanharten.nl/eindshows
Wij zijn tot donderdag 16 juni 16.00 uur op ons kantoor aanwezig. Daarna zijn wij minder goed bereikbaar per telefoon vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows. Op de showdagen zelf staan wij u graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.

N.B. Wij hebben alle bestelde orders bij ons & kunnen dus altijd terugzoeken of u kaartjes zijn besteld of niet. Heeft u geen orderbevestiging ontvangen? Meld u dan bij de kassa voor aanvang van de show & dan laten wij u naar binnen.

N.B. Leden die deelnemen aan de show hoeven geen kaartje te kopen.
N.B. Er is vrije plaatskeuze.

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is op dit moment gestopt. Dit komt omdat wij alle administratie in orde moeten maken voor a.s. zaterdag & wij de rest van de tijd aanwezig zijn in het theater om de shows voor te bereiden. 

U kunt op de showdagen zelf nog kaartjes kopen in theater Gooiland, 30 minuten voor aanvang van iedere show (alleen contante betaling!).
Voor alle shows zijn nog genoeg kaartjes beschikbaar.