Kaartverkoop

Vandaag om 12.00 uur gaat de voorverkoop open. Via de website kunnen de kaarten aangeschaft worden. Elk lid heeft tijdens de voorverkoop recht op maximaal 3 kaarten per show waar hij/zij in danst. Zo krijgt iedereen de kans om publiek te hebben bij zijn/haar show. De kaarten kosten €13,50 per stuk.

Op maandag 3 juni gaan de resterende kaarten in de verkoop en zit er geen maximum meer aan het aantal kaarten per persoon. Hierbij geldt dan op = op.

Algemene informatie


U kunt via de onderstaande link zien in welke show uw zoon/ dochter danst.
Indeling: https://www.dansstudiovanharten.nl/eindshows-2024/

We willen jullie er graag extra op attenderen dat er per leerling in de voorverkoop echt maar maximaal 3 kaarten (per show waar hij/zij in danst) gekocht kunnen worden. Wij doen deze voorverkoop om iedereen een gelijke kans te geven om bij hun zoon/dochter te komen kijken. We controleren alle bestellingen, ook op het gebruik van verschillende e-mailadressen. Bij het toch aanschaffen van meerdere tickets in de voorverkoop zullen wij het bedrag terugstorten en worden de aangekochte tickets ongeldig.

Kortingstarief


Er gelden in een aantal gevallen kortingstarieven. Dansen broers of zussen in verschillende shows? Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst? Of willen leerlingen van de studio bij hun broertje/zusje komen kijken? Dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten.
Familieleden die voor een 2e show kaartjes kopen krijgen de 2e show kaartjes voor €9,- per persoon. Dit geldt wel voor een maximum van 4 kaarten.

Let op; mocht je vier kaarten voor één show willen kopen, dan zal je dus kaartjes bij moeten kopen na maandag 3 juni omdat je in de voorverkoop maximaal 3 kaarten per leerling per show kunt kopen.

Je kunt de kaartjes kopen via de website. Als je daarna per e-mail via info@dansstudiovanharten.nl aangeeft voor wie we de korting mogen toepassen, krijg je €4,50 per kaart (maximaal 4 kaartjes) teruggestort op je rekening.

Video

De shows worden ook dit jaar opgenomen en gemonteerd tot een super toffe eindshow film.
Het is mogelijk om deze film te bestellen tegen een bedrag van €5,- per afzonderlijke show.
De videolink wordt enkele weken na de voorstelling verstuurd naar het opgegeven mailadres.

Planning

29 juni 
Show 1 – 10.15 uur (zonder pauze)
Show 2 – 12.30 uur (zonder pauze)
Show 3 – 15.00 uur (zonder pauze)
Show 4 – 20.00 uur (met pauze)

30 juni
Show 5 – 10.15 uur (zonder pauze)
Show 6 – 12.30 uur (zonder pauze)
Show 7 – 15.00 uur (zonder pauze)
Show 8 – 20.00 uur (met pauze)

Vul het aanmeldformulier in

Gegevens leerling

*
*
*
*

Gegevens ouder/verzorger

*
*
*
*

*