Zoeken jullie nog een leuke invulling voor de Koningsspelen op school? Dan heb je het nu gevonden! Wij hebben nu een leuke aanbieding voor het verzorgen van dansworkshops op jullie school: 2,5 uur dansworkshops voor 150 euro.

Samengevat:

2,5 uur dansworkshops voor 150 euro – Volledig op maat in te plannen – Alle groepen, of één specifiek leerjaar – Vanaf 4 t/m 12 jaar – Eigen keuze dansstijlen: hiphop, ballet, breakdance, show, etc. – Ook mogelijk om deze aanbieding te gebruiken bij afname van 5, 7,5 of 10 uur.

flyer_koningsspelen17 

Alles is mogelijk! Zoals bijvoorbeeld:

Warming-up Hoe begin je de dag leuker dan een vrolijke warming-up? Desgewenst kunnen we het thema-nummer van Kinderen voor Kinderen gebruiken, tegen die tijd een bekend nummer voor de meeste leerlingen.
Dansworkshops (min. 20 min. per groep) Plan een workshop in met de betreffende klassen. Stijl en duur is volledig in overleg te bepalen.
Danswedstrijd Organiseer een danswedstrijd bij de bovenbouw-klassen. We maken per klas een dans en geven een optreden als afsluiting van de dag. Eventueel met prijsuitreiking voor de groep die het beste heeft samengewerkt.
Dansparcours We plannen meerdere workshops tegelijk in, waarbij een klas ca. 2 of 3 workshops van ca. 20 minuten volgt in verschillende dansstijlen. De klassen rouleren onderling en volgen zo allemaal verschillende workshops.
Workshop met eindpresentatie We werken min. 2 uur aan een choreografie met een klas, waarbij we de workshop afsluiting met een presentatie.

 Meer informatie: info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835