Het is bijna zover: zaterdag 21 september zullen er audities gehouden worden voor alle demoteams van Dansstudio Van Harten.

Ook dit jaar staan er weer wedstrijden en optredens op de planning en hebben de docenten er veel zin in. Het demoteam Streethearts richt zich op twee stijlen, show en hiphop, waar zij gedurende het jaar verschillende choreografieën in maken.
Docent Vanilla zal dit seizoen twee demoteams trainen: Heartbeat (13-15 jaar) en D.I.M.P. (16+). Beide teams zullen gaan werken met verschillende stijlen zoals house, dancehall en urban waarbij hiphop centraal staat. De teams krijgen daarnaast ook techniekles en maken kennis met jazz en show, waardoor de dansers allround worden opgeleid.

Alle dansers zullen tijdens de auditie een choreografie aangeleerd krijgen die zij vervolgens in kleine groepen moeten laten zien. Tijdens de auditie zal er gelet worden op danstechniek, gevoel voor muziek, zelfvertrouwen en expressie.

Wij gaan er vanuit dat alle deelnemers aan de auditie op de hoogte zijn van de afspraken en het beleid rondom de demoteams. Dit is allemaal te lezen om onze website:
www.dansstudiovanharten.nl/demoteams

Planning zaterdag 21 september
11.00-12.00 uur: de Streethearts (8-12 jaar)
12.15-13.15 uur: Heartbeat (13-15 jaar)
13.30-14.30 uur: DIMP-crew (16+ jaar)

Aanmelden of vragen: info@dansstudiovanharten.nl