Het is bijna zover: Aanstaande zaterdag 29 september zullen er audities gehouden worden voor alle demoteams van Dansstudio Van Harten.

Ook dit jaar staan er weer wedstrijden en optredens op de planning en hebben de docenten er veel zin in. “Ik heb de kinderen vorig jaar enorm zien groeien in hun performance en kijk er naar uit om er dit jaar weer met nieuwe talenten aan de slag te gaan”, aldus Iris, docent van de Streethearts (8-12 jaar). Dit team richt zich op twee stijlen, show en hiphop, waar zij gedurende het jaar verschillende choreografieën in maken.

Docent Vanilla zal dit seizoen twee demoteams trainen: Heartbeat (13-15 jaar) en D.I.M.P. (16-17 jaar). Beide teams zullen gaan werken met verschillende stijlen zoals house, dancehall en urban waarbij hiphop centraal staat. De teams krijgen daarnaast ook techniekles en maken kennis met jazz en show, waardoor de dansers allround worden opgeleid.

Njoy (18+) is het showteam van Dansstudio Van Harten. Dit team is allround opgeleid en verzorgt optredens in allerlei dansstijlen: van show tot modern, van streetdance tot hiphop. Het is een veelzijdig team dat meedoet aan danswedstrijden, lokale optredens of een choreografie voorbereidt voor specifieke opdrachten.

De B.A.M. Crew (18+) is gespecialiseerd in hiphop en maakt choreografieën waarin ook nieuwe stijlen hiphop niet geschuwd worden. Ook dit team doet mee aan voorstellingen, wedstrijden en optredens bij evenementen. Trainer Jantine verteld over B.A.M. Crew: “Afgelopen jaar hebben wij in de Melkweg gestaan en meegedaan aan het Schiphol Dance Event, dit jaar gaan we met een gezellige team weer hard aan de slag”

Alle dansers zullen tijdens de auditie een choreografie aangeleerd krijgen die zij vervolgens in kleine groepen moeten laten zien. Tijdens de auditie zal er gelet worden op danstechniek, gevoel voor muziek, zelfvertrouwen en expressie.

Wij gaan er vanuit dat alle deelnemers aan de auditie op de hoogte zijn van de afspraken en het beleid rondom de demoteams. Dit is allemaal te lezen om onze website:
http://www.dansstudiovanharten.nl/demoteams

Planning zaterdag 29 september
12.00-13.00 uur: de Streethearts (8-12 jaar)
13.15-14.15 uur: Heartbeat (13-15 jaar)
14.30-15.30 uur: DIMP-crew (16-17 jaar)
15.45-16.45 uur: BAM Crew (18+)
17.00-18.00 uur: Njoy (18+)

Voor meer informatie over de demoteams: http://www.dansstudiovanharten.nl/demoteams.php

Aanmelden of vragen: info@dansstudiovanharten.nl