Update 17 mei

Op deze pagina houden we je op de hoogte met al het nieuws rondom de studio & de huidige maatregelen.

Vanaf maandag 18 mei gaan alle lessen buiten plaatsvinden. Eindelijk kunnen we weer met elkaar dansen!
Alle informatie over onze buiten lessen vind je hier: Buiten!

Videolessen
In de afgelopen periode hebben we onze lessen aangeboden d.m.v. videolessen, het best haalbare alternatief tijdens de beperkende maatregelen. Wil je meer lezen over de inhoud van onze video’s? Lees dan ons aparte blog-bericht: Videolessen
Mochten we slecht weer krijgen in de komende weken, dan zullen we deze lessen inhalen d.m.v. videolessen.
De gemiste lessen in de periode van 16 maart t/m 6 april zijn ook ingehaald d.m.v. de video-lessen en/of fysieke lessen.

NB. In verband met de AVG en privacy wet hebben wij ervoor gekozen om niet d.m.v. een livestream les te geven. Daarnaast bleken er vaak technische problemen te ontstaan bij een livestream les. Daarom hebben wij ervoor gekozen om te werken met video’s die docenten zelf van tevoren opnemen.

Eindshows
We begrijpen dat er veel vragen zijn over de mogelijkheden voor de eindshows. Op dit moment ligt alles nog open.
De data staan nog steeds gereserveerd, en ondertussen zijn wij bezig met het uitwerken van allerlei scenario’s zodat wij ook met beperkende maatregelen het seizoen feestelijk kunnen afsluiten. Zodra hier meer duidelijk over is, zijn jullie de eerste die het horen.

Protocol & mogelijkheden
Dansbelang, de belangenvereniging voor dansscholen, is zich aan het inzetten om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden voor dansscholen. Zij zijn in gesprek met het RIVM en hebben de vraag neergelegd of sporten binnenkort misschien ook weer binnen mogelijk is voor kinderen tot 12 jaar, en wellicht met bepaalde maatregelen ook voor jongeren & volwassenen.
Daarnaast zijn zij bezig met de ontwikkeling van een corona-protocol wat zij ter goedkeuring zullen voorleggen aan de regering. Hierin komt te staan onder welke voorwaarden wij weer open mogen voor bepaalde doelgroepen. Hierbij valt te denken aan het aanhouden van 1,5 meter afstand of bepaalde hygiënemaatregelen.
Op de achtergrond zijn wij druk bezig met het treffen van voorbereidingen voor dergelijke situaties, zodat wij snel kunnen handelen als we toestemming krijgen. We wachten nauwlettend de verdere informatie af.

Wij gaan er de komende periode met volle kracht tegenaan, en we hopen dat jullie genieten van de buitenlessen. In de tussentijd maken wij achter de schermen plannen voor volgend seizoen. Zodra we mogen, gaan we weer samen genieten van het dansen!

Bereikbaarheid
In verband met onze medewerkers die thuis werken, zijn we beperkt telefonisch bereikbaar op ma/woe/do & vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Natuurlijk kan je ook onze voicemail inspreken. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!