Update 2 april

In de persconferentie van 31 maart j.l. heeft het kabinet een verlenging van de huidige maatregelen aangekondigd. Helaas moeten onze deuren gesloten blijven t/m dinsdag 28 april.
We hadden natuurlijk gehoopt op beter nieuws, maar uiteraard hebben we begrip voor de situatie en is onze gezamenlijke gezondheid het belangrijkste.

Video lessen vanaf komende week
Wij zullen er in de tussentijd alles aan doen om jullie het beste alternatief te kunnen bieden in deze periode. Onze docenten werken momenteel keihard aan het voorbereiden en opnemen van alle reguliere lessen.  
Vanaf aankomende week krijgen alle leden wekelijks hun eigen dans- en/of sportles persoonlijk toegestuurd. Deze ontvangen jullie per email en zullen verstuurd worden vanaf a.s. weekend. We streven ernaar dat je de video uiterlijk ontvangt op het moment van je reguliere les.
Heb je de video dan nog niet ontvangen? Mail of bel ons dan gerust even zodat we dit kunnen oplossen.

De video’s duren ca. 30 minuten. Dit is korter dan de reguliere les in de studio. Dit komt mede, omdat we bij fysieke lessen uiteraard vaak een oefening of dans herhalen, en n.a.v. vragen of opmerkingen extra aanwijzingen geven. Bij de videoles is deze mogelijkheid er niet waardoor dezelfde lesstof minder tijd beslaat.
Uiteraard kan je zelf de video terugspoelen en nogmaals doornemen & de les zo vaak volgen als je wil. Dat is dan weer het voordeel van online lessen! Daarnaast kan je via de whatsapp groepen of per e-mail vragen stellen. Onze docenten staan voor jullie klaar!

De gemiste lessen in de periode van 16 maart t/m 6 april worden ook ingehaald d.m.v. de video-lessen en/of fysieke lessen, waarbij de leden extra lessen zullen krijgen in o.a. de meivakantie, komende feestdagen zoals 2e paas- en pinksterdag & de laatste weken voor de zomervakantie.
Natuurlijk is het gezelliger om met elkaar in een studio te staan, maar wij hopen dat jullie op die manier toch met plezier de dans- en sportlessen kunnen volgen en dat het je wat ontspanning en plezier geeft in deze gekke tijd. Wij zien de video-lessen als mooie tijdelijke oplossing om toe te werken naar onze eindvoorstellingen. We gaan er alles aan doen om het seizoen op een positieve manier met elkaar af te sluiten.

NB. In verband met de AVG en privacy wet hebben wij ervoor gekozen om niet d.m.v. een livestream les te geven. Daarnaast bleken er vaak technische problemen te ontstaan bij een livestream les. Daarom hebben wij ervoor gekozen om te werken met video’s die docenten zelf van tevoren opnemen.

Lesgeld
Momenteel zit de dansstudio in zwaar weer. We missen omzet doordat alle activiteiten stil liggen, en onze vaste lasten lopen door. Wij dragen in deze uitzonderlijke situatie de huurlasten van vier locaties, 24 docenten en een vaste medewerker.
De overheid heeft opgeroepen om elkaar te blijven steunen, en daarin vragen wij ook nogmaals jullie coulance. Zonder jullie steun is het bestaan van onze dansschool in gevaar en is er in september misschien geen dansstudio meer om naar terug te keren.
Vandaag of morgen wordt het lesgeld van april geïncasseerd. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Met jullie steun komen we deze moeilijke periode door en kunnen wij onze docenten betalen.

Wij gaan er de komende periode met volle kracht tegenaan, en we hopen dat jullie genieten van de video-lessen. In de tussentijd maken wij achter de schermen plannen voor mei, juni & de zomer. Zodra we mogen, gaan we weer samen genieten van het dansen!

Bereikbaarheid
Wij zijn weer telefonisch bereikbaar! In verband met onze medewerkers die thuis werken, zijn we beperkt telefonisch bereikbaar op ma/woe/do & vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Natuurlijk kan je ook onze voicemail inspreken. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Thuis dansen!

Inmiddels zijn veel docenten druk met onze extra online video’s. Deze video’s staan los van jullie eigen lessen, en zijn gewoon een extraatje voor thuis. Omdat dansen juist in deze tijden een fijne uitlaatklep is!
We verzamelen alle lessen op onze website: www.dansstudiovanharten.nl/thuisdansen. Afgelopen week hebben we ook voor het eerst een live dansles gedaan via Facebook & Instagram. Wat was dat leuk! Ook deze les vind je op de eerder genoemde pagina. 

We wensen iedereen veel sterkte in deze periode, en hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer te zien na 28 april. Blijf vooral lekker thuis dansen en oefen bijvoorbeeld de dansen voor de eindshows! Heb je muziek nodig of vragen, e-mail ons dan gerust! 

Hartelijke groet,
namens het hele team,

Rosanne & Annegien