Sommige mensen denken dat dansles alleen iets voor meisjes is. Maar het tegengestelde is waar, gelukkig!
In de professionele danswereld dansen natuurlijk altijd al veel mannen, maar als je niet regelmatig een dansvoorstelling bezoekt heb je hier misschien geen idee van.
Door de vele dansshows en programma’s op tv zoals So You Think You Can Dance of de musical Billy Elliot wordt het opeens goed zichtbaar dat dansen ook een sport voor jongens en mannen is.
Voor deze musical is zelfs een speciale Billy Elliot school opgericht om Nederlandse jongens op te leiden voor de show. Een groot project en volgens de recensies een erg mooie musical.

Kijk je wel eens naar deze dansprogramma’s en vind je het leuk om die gave moves zelf ook te leren? Dan kan dat! Daar hoef je dus echt geen meisje voor te zijn.

Onze lessen
In veel van onze lessen dansen al jongens, in sommige lessen zijn de jongens zelfs in de meerderheid. Omdat wij vinden dat dansen een sport is voor meiden én jongens, hebben wij alleen gemengde lessen.
Onze lessen zijn hier op aangepast. Bij choreografieën zijn er altijd twee rollen beschikbaar: een vrouwelijke en mannelijke rol, zodat je altijd doet waar je je zelf het beste bij voelt.

Lijkt het je leuk om ook een les gratis te proberen? Wil je bijvoorbeeld een proefles breakdance, urban dance of hiphop volgen?

Meld je aan voor een proefles en leer de echte urban moves:
Breakdance
Urban Dance
Hiphop

Natuurlijk hebben we ook voor de jonge dansers onder ons veel mogelijkheden, zoals de hiphop kids vanaf vier jaar: voor stoere kids die liever niet in een roze rokje dansen, en graag de basis van hiphop willen lerenHiphop Kids Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden, jongens zijn bij alle lessen welkom! Kijk hier voor een overzicht van het jeugdaanbod.

Dance Oscars - 036 - Df Capture -® 2014