Het is zover: Sluis- en Bruggenfeest 2015! Ook dit jaar kun je Dansstudio Van Harten weer vinden op de verenigingenmarkt, de braderie en op het Grote Plein. 

Verenigingenmarkt
Ook dit jaar zijn we te vinden op de verenigingenmarkt, waar je met al je vragen terecht kan bij onze stand, donderdag (vandaag!) van 19.00 tot 21.00 uur aan de Nieuwstraat (naast het Grote Plein).

Wil je bijvoorbeeld meer informatie over één van de lessen, heb je een vraag over de open trainingen voor de demoteams of wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Grijp je kans, schrijf al je vragen op en kom even langs bij onze stand. We zien je daar!

Showtime!
Tijdens de verenigingenmarkt verzorgen wij een doorlopend programma met optredens van onze demoteams & workshops waar je gratis aan mee kunt doen. Wil je komen kijken of meedoen? Check dan onderstaande tijden!

19.00 uur Dansshow demoteams
19.20 uur Workshop Afro Dance
19.30 uur Dansshow demoteams
19.50 uur Workshop Streetdance
20.00 uur Dansshow demoteams
20.20 uur Workshop Hiphop
20.30 uur Dansshow demoteams

Kinderspeelstraat
Op zaterdag zijn wij te vinden op de kinderspeelstraat op de Herengracht. Ook hier zullen wij dansdemonstraties en gratis workshops geven, en is het mogelijk om meer informatie te krijgen over onze lessen. Daarnaast hebben we een prijsvraag waarmee je een leuke prijs kunt winnen! Kom dus gezellig langs!

Programma:
Workshop Kidsdance – 13.00 uur
Optreden demoteams – 14.00 uur
Workshop Streetdance – 14.10 uur
Optreden demoteams – 14.30 uur
Workshop Hiphop – 14.40 uur