Altijd al je eigen Dansstudio Van Harten kleding willen hebben? Die kun je hier bestellen!

Kleding

Je kunt de volgende items bestellen:

T-shirt ‘Dance Your Heart Out!’

Dit t-shirt met korte mouwen is uitermate geschikt om tijdens de les te dragen. Het is gemaakt van katoen en staat ‘Dance your heart out’ op de voorkant.
Kindermaten: 3-4 jaar, 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-11 jaar of 12-13 jaar
Volwassen maten:  XS, S, M, L, XL of XXL
Kosten: €10,00 voor een kindershirt & €12,50 voor een volwassen shirt
De kindershirts hebben we ook in het roze!

 

Trui met logo op de rug

Een heerlijke sweater, waar je ook nog eens in kunt dansen. Kwaliteit is zeker gegarandeerd! Het Dansstudio Van Harten logo staat op de rug.
Kindermaten: 3-4 jaar, 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-11 jaar of 12-13 jaar
Volwassen maten: XS, S, M, L, XL of XXL (man en vrouw)
Kosten: €22,50

 

Joggingbroek Dansstudio Van Harten

Nieuw in ons assortiment: Trainingsbroeken! Wil je ook lekker dansen in een wijde, lekker zittende Dansstudio Van Harten trainingsbroek? Dan is deze broek zeker wat voor jou!
Kindermaten: 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-11 jaar of 12-13 jaar
Volwassen maten: S, M, L, XL of XXL
Kosten: €25,00

Legging Dansstudio Van Harten

Vind je het fijn om in een legging te dansen? Dan is deze Dansstudio Van Harten legging zeker wat voor jou! De legging is kwalitatief wat dikker van stof, ook ideaal voor de wintermaanden!
Kindermaten: 3-4 jaar, 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-11 jaar of 12-13 jaar
Volwassen maten: XS, S, M, L, XL of XXL
Kosten: €27,50

Tas ‘Dance Your Heart Out’!

 

Altijd handig een tas waar je je dansspullen in kunt opbergen! Omdat deze tas van katoen is gemaakt kun je hem in de was doen als hij vies wordt. Er staat ‘Dance your heart out’ op de voorkant.
Kosten: €6,50 per tas

Levertijd

De levertijd van alle items is maximaal 4 weken. Mocht je een item graag eerder willen ontvangen, vraag dan even naar de levertijd. Bijna alle bestellingen worden op maat besteld en deze hebben we dus niet op voorraad.

Bestellen

Je kunt je bestelling doorgeven via kleding@dansstudiovanharten.nl of via 0294-432835. We ontvangen graag:

  • welk kledingstuk
  • aantal stuks
  • naam ouder + naam leerling
  • danslocatie + les

Je krijgt een bevestiging toegestuurd. Het bedrag kun je per bankoverschrijving voldoen. Als je betaling bij ons binnen is zullen we je bestelling in behandeling nemen. De levertijd gaat dus pas in vanaf het moment dat de bestelling betaald is.  Als de kleding beschikbaar is, wordt dit in de eigen les uitgedeeld. Je kunt ook een afspraak maken om de kleding op te komen halen op ons kantoor in Weesp.

Retourneren

Alle items worden op maat besteld. Retourneren is daarom niet mogelijk. Natuurlijk is het wel mogelijk om van te voren een t-shirt of vest te passen voordat je deze besteld. Je kunt hier ook over mailen naar kleding@dansstudiovanharten.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Op de locaties Weesp, Bussum en Maarssen zijn binnenkort pasmodellen beschikbaar.