Komt het doordeweeks niet uit om een dansles te volgen met je zoon of dochter? Doe dan mee met de nieuwe dansles op zaterdagochtend! 

Vanaf 11 februari starten we in Weesp met een dansles op de zaterdagochtend van 10.15-11.00 uur voor kinderen van 3 t/m 5 jaar.  
De les vindt plaats in onze studio aan de Middenstraat 21 en wordt gegeven door onze docent Anne. 

Kidsdance
In de kidsdance les staat het plezier in dansen voorop, waarbij speelse wijze een begin gemaakt wordt met het aanleren van de basis techniek die wordt gebruikt in alle danslessen, zoals lichaamshouding en muzikaliteit. In de les worden elementen uit streetdance en jazzballet gecombineerd waarbij de leerlingen kennis maken met de verschillende onderdelen van een dansles, zoals coördinatie, techniek en zelfvertrouwen. Een opwarming, diagonaal, choreografie, dansspelletjes en een cooling down komen in deze lessen voorbij. We zullen ook beginnen met het aanleren van makkelijke choreografieën op bekende, populaire muziek die aansluit bij de leeftijd van de leerlingen zoals het junior song festival & kinderen voor kinderen. Een uitdagende en stimulerende les voor de nieuwsgierige en leergierige danser. De lessen worden gegeven door onze kidsdance docent Anne.

Proefles & Inschrijven
Op zaterdagochtend 11 februari  is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan door een mailtje te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl. Voor meer informatie of aanmelden kan je ook contact met ons opnemen via: info@dansstudiovanharten.nl Of bel: 0294-432835