Sinds kort werken wij samen met Dance Connects, een stichting die dansactiviteiten organiseert voor iedereen van 60 jaar en ouder. Dance Connects betekent dans, beweging, muziek, actief en creatief bezig zijn en leuke mensen ontmoeten. Iedereen kan meedoen, ongeacht ervaring, conditie, beperking en /of financiële situatie. Wees welkom en dans mee!

Vanaf 10 en 12 mei start Dance Connects met twee lessenreeksen in Weesp. De lessen vinden plaats op dinsdag- en donderdagochtend in onze studio in de Middenstraat.

Dansmix 60+ / Dinsdag 10.30-11.30 uur

Op dinsdagochtend kun je Dansmix 60+ volgen. Dit is een dansles waarin veel verschillende dans- en muziekstijlen voorbij komen. Het is een les die makkelijk te volgen is, een goede basis conditietraining biedt en vooral heel veel plezier in bewegen stimuleert.
De les begint met een stevige opwarming en van daaruit word je begeleid bij oefeningen die je sterker maken en vertrouwen geven. We sluiten af met een fijne stretch en cool-down.

Moderne Dans 60+ / Donderdag 10.30-11.30 uur

Moderne dans is een dansvorm waarbij expressie centraal staat. Het lichaam wordt gebruikt om emoties, muziek, beelden, thema’s of ideeën uit te drukken. Het is een dansvorm waarin ruimte is voor persoonlijke stijl en invulling. Daarnaast is er aandacht voor lichaamsbeheersing en danstechniek. De moderne technieken zijn zeer divers en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan ieders mogelijkheden.
De lessen van Dance Connects worden niet in specifiek één moderne stijl gegeven, maar zijn een mix van verschillende technieken en improvisatie. Moderne danstechnieken worden afgewisseld met elementen uit klassieke dans, jazz, afro, en andere stijlen. Vaste dansroutines worden afgewisseld met vrij bewegen.
Een moderne dansles bij Dance Connects is een gevarieerde les, waarin je lekker actief bezig bent en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreekt. Het is een les die voor iedereen geschikt is, ongeacht ervaring of conditie.

Kennismakingslessen

Ben je benieuwd? Geef je dan op voor de kennismakingslessen op 10 en 12 mei via info@danceconnects.nl. Je kunt beide lessen naast elkaar volgen, maar ook apart. Als je niet weet welke les voor jou het meest geschikt is, neem dan contact op met Dance Connects, zij helpen je graag met al je vragen:

Meer informatie over de lessen vind je op hun website: https://www.danceconnects.nl/post/dance-connects-gaat-naar-weesp