Ook dit jaar organiseren wij drie wintershows in december! Dit jaar vinden de wintershows plaats op zondag 16 december in theater Zimihc in Utrecht.
Zoals ieder jaar eindigt iedere Wintershow met een spetterende einddans.
Dit jaar hebben we iets heel bijzonders: alle leerlingen die zelf niet optreden met hun lesgroep tijdens de Wintershows, kunnen dit jaar meedoen tijdens de einddans van de Wintershows!

Wat moet je hiervoor doen:

1. Leer het einde van onze einddans op ‘Santaclaus is Coming To Town’ van Justin Bieber via onze tutorial: klik hier
2. Oefen met het totale muzieknummer, dat je hier kunt downloaden: klik hier Let op: vanaf 1.25 min val je in met dansen!
3. Koop je kaartjes voor de Wintershows/Wintershow hier: klik hier & neem een mooie kerstmuts mee!
4. Dans aan het einde van de Wintershows op zondag 16 december gezellig mee met alle andere leerlingen op het podium met onze einddans!

Hoe werkt het?

In de dansles of thuis kun je het laatste stuk van de einddans aanleren via onze speciale tutorial. Liselot leert je langzaam de belangrijkste bewegingen uit de einddans & daarna kun je deze helemaal oefenen met haar samen! De uitleg kun je vinden op Youtube of hier:

Als je komt kijken naar de Wintershows dan kun je vanaf halverwege het nummer uit de zaal, het podium op komen om live mee te dansen. Vergeet je mooiste kerstmuts niet op te zetten & dans samen met alle selectieleerlingen & de gevorderde groepen mee!

Hier kun je vanaf 26 november je kaartje voor de Wintershows kopen: klik hier

Ben jij er ook bij?! We hopen je te zien tijdens de Wintershows & natuurlijk ook op het podium tijdens de einddans!