Onze eindshows vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 in theater Gooiland in Hilversum.

Eindshows
Zoals bekend zullen de eindvoorstellingen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 in theater Gooiland in Hilversum (Gooilandtheater.nl). We hebben maar liefst zeven voorstellingen gepland. Alle groepen die meedoen zijn verdeeld over deze voorstellingen. De titel van de eindshows van dit jaar is The Show Must Go On! Alle groepen zijn inmiddels begonnen aan de voorbereidingen tijdens de lessen.

Corona maatregelen 
Vanwege alle Corona maatregelen zullen de eindshows er dit jaar iets anders uit zien dan normaliter het geval is. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van zowel ouders als leerlingen te kunnen garanderen. Zo zullen de eindshows waarschijnlijk per livestream te volgen zijn. Ook hebben we kortere shows ingepland & zal er geen generale repetitie plaatsvinden zodat leerlingen zo kort mogelijk in het theater aanwezig zijn. Ook in het theater gelden strenge regels waar wij rekening mee houden. Leerlingen hebben een eigen kleedkamer waar ze gedurende de show moeten blijven. Zij komen alleen in contact met hun hulpouder & groepsgenoten. Ook werken we met speciale routes door het theater. Hulpouders en crew worden van te voren getest via een zelftest. Dit geldt ook voor (eventueel) publiek wat komt kijken. Meer informatie over de speciale maatregelen rondom Corona ontvangt u later van ons.


Groepsindeling eindshows

Omdat niet alle groepen in één show kunnen dansen, zijn alle groepen verdeeld over zeven shows. Iedere groep danst 1 choreografie en de einddans. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met broertjes/zusjes die in verschillende groepen dansen. Helaas kan het toch voorkomen dat uw kinderen in verschillende shows dansen. Hier kunnen we om organisatorische redenen helaas niets meer aan veranderen.

Klik hier voor een overzicht van deze verdeling.

*Let op: de lessen voor volwassenen (met leden van 27 jaar en ouder) die nu nog niet zijn gestart, zijn nog niet in dit overzicht opgenomen. Als we binnenkort ook weer mogen starten met deze lessen dan plannen we een achtste show op zondag waar deze groepen een plekje krijgen.


Planning

Dit is het voorlopige tijdschema

zaterdag 12 juni
Show 1
09.00 uur Leerlingen show 1 aanwezig – Entree 1
09.30 uur Start show 1
10.30 uur Einde show 1
11.00 uur Alle leden via Entree 1 weer naar buiten

Show 2
11.00 uur Leerlingen show 2 aanwezig – Entree 2
11.30 uur Start show 2
12.30 uur Einde show 2
13.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten

Show 3
13.30 uur Leerlingen show 3 aanwezig – Entree 1
14.00 uur Start show 3
15.00 uur Einde show 3
15.30 uur Alle leden via Entree 1 weer naar buiten

Show 4
15.30 uur Leerlingen show 4 aanwezig – Entree 2
16.00 uur Start show 4
17.00 uur Einde show 4
17.30 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten

zondag 13 juni
Show 5
09.00 uur Leerlingen show 5 aanwezig – Entree 1
09.30 uur Start show 5
10.30 uur Einde show 5
11.00 uur Alle leden via Entree 1 weer naar buiten

Show 6
11.00 uur Leerlingen show 6 aanwezig – Entree 2
11.30 uur Start show 6
12.30 uur Einde show 6
13.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten

Show 7
13.30 uur Leerlingen show 7 aanwezig – Entree 1
14.00 uur Start show 7
15.00 uur Einde show 7
15.30 uur Alle leden via Entree 1 weer naar buiten

Vanwege de Corona maatregelen hanteren we twee verschillende ingangen. U krijgt ruim van te voren per e-mail alle informatie over de ingang die voor u/uw zoon/uw dochter geldt.


Kaartverkoop

Corona maatregelen
Zoals al aangegeven zullen onze eindshows zeer waarschijnlijk via livestream te volgen zijn. Mocht het toegestaan zijn om toeschouwers toe te laten, dan zullen we dit uiteraard doen.
Alle informatie over kosten & hoe (livestream)-kaarten kunnen worden gekocht volgt als wij meer informatie hebben over de geldende coronamaatregelen in juni.

Kaartverkoop
Vanaf half mei is het mogelijk om kaarten te kopen via onze website (Ideal). U krijgt hierover ook per e-mail bericht.

Korting
Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Gezinsleden krijgen een korting op het tweede livestream-ticket. Dit geldt voor 1 livestream-ticket en alleen voor directe gezinsleden.

Overige informatie

Achter de schermen & Hulp
Alle jeugdgroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Wij zullen zorgen voor voldoende drinken en (reserve) eten tijdens en na de shows. Toch is het aan te raden om zelf ook drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind).

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de voorstellingen backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen naar info@dansstudiovanharten.nl.

Kleding
Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Vanaf half mei is een overzicht van de kleding te vinden op onze website.

Afmelden
Kan iemand niet aanwezig zijn bij de voorstellingen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de voorstellingen.

Dat we, enigszins aangepast, weer op afstand met elkaar in het theater kunnen staan, vinden wij heel fijn!
We hebben dan ook heel veel zin in 12 & 13 juni, en hopen jullie ook!