Onze eindshows vinden plaats op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 in theater Gooiland in Hilversum.

Dit seizoen is alles onzeker, maar gelukkig is één ding duidelijk: Op 12 en 13 juni staan we in het theater met onze eindshows! De voorbereidingen voor deze shows zijn in volle gang, want dit jaar gaan ze er natuurlijk wel iets anders uit zien en dat stelt ons soms voor flinke uitdagingen. We hebben maar liefst zeven voorstellingen gepland. Alle groepen die meedoen zijn verdeeld over deze voorstellingen. De titel van de eindshows van dit jaar is The Show Must Go On! Alle groepen zijn inmiddels begonnen aan de voorbereidingen tijdens de lessen.

Team
Dit jaar werken we samen met een geweldig technisch team om dit voor elkaar te krijgen. We zijn er trots op dat dit lukt en daarom stellen we ze graag aan je voor:
We zijn te gast in Theater Gooiland, een fijne en mooie locatie in Hilversum. Jelle van Show Rental verzorgt de technische ondersteuning in de zaal. Zij zorgen voor mooi licht en geluid. Boudewijn, onze vaste camerman, zal onze shows filmen. Jochem van Red Sheep Productions  is verantwoordelijk voor de livestream en zorgt dat alle beelden mooi gemonteerd worden. Raymond, onze webdesigner, zal ervoor zorgen dat jullie de eindshows via onze website perfect kunnen volgen. 

Natuurlijk is ook dit jaar onze vaste crew weer aanwezig om het achter de schermen allemaal goed te laten verlopen. Door de corona-maatregelen is dit een grote uitdaging en daarom bij deze alvast een grote dank aan:
Boudewijn, Brigitte, Aart-Jan, Jannetta, Paula, Lorinde, Fleur, Adinda, Lorenza, Jitske, Anne, Wieke, Tristan en alle overige crew! 

Veiligheid
Vanwege alle Corona maatregelen zullen de eindshows er dit jaar iets anders uit zien dan normaliter het geval is. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van zowel ouders als leerlingen te kunnen garanderen. Zo zullen de eindshows per livestream te volgen zijn. Ook hebben we kortere shows ingepland & zal er geen generale repetitie plaatsvinden zodat leerlingen zo kort mogelijk in het theater aanwezig zijn. Ook in het theater gelden strenge regels waar wij rekening mee houden. Leerlingen hebben een eigen kleedkamer waar ze gedurende de show moeten blijven. Zij komen alleen in contact met hun hulpouder & groepsgenoten. Ook werken we met speciale routes door het theater. Hulpouders en crew worden van te voren getest via een zelftest en hebben een mondkapje op.

Helaas is het vanwege de Covid19 maatregelen niet mogelijk voor ouders om in het theater te wachten. Daarom hebben we 30 minuten per show ingepland waarin ouders naar huis kunnen rijden & van huis weer naar het theater kunnen komen om hun zoon/dochter op te halen.


Groepsindeling 

Omdat niet alle groepen in één show kunnen dansen, zijn alle groepen verdeeld over zeven shows. Iedere groep danst 1 choreografie en de einddans. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met broertjes/zusjes die in verschillende groepen dansen. Helaas kan het toch voorkomen dat uw kinderen in verschillende shows dansen. Hier kunnen we om organisatorische redenen helaas niets meer aan veranderen.

Klik hier voor een overzicht van deze verdeling.


Planning

Dit is het definitieve tijdschema
Let op: we werken met een verschillende in- en uitgang. Dit staat met bordjes aangegeven. Entree 1 bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Entree 2 aan de achterzijde, tegenover de parkeergarage.

zaterdag 12 juni
Show 1
09.00 uur Leerlingen show 1 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
09.30 uur Start show 1
10.30 uur Einde show 1
11.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Show 2
11.00 uur Leerlingen show 2 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
11.30 uur Start show 2
12.30 uur Einde show 2
13.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Show 3
13.30 uur Leerlingen show 3 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
14.00 uur Start show 3
15.00 uur Einde show 3
15.30 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Show 4
15.30 uur Leerlingen show 4 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
16.00 uur Start show 4
17.00 uur Einde show 4
17.30 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

zondag 13 juni
Show 5
09.00 uur Leerlingen show 5 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
09.30 uur Start show 5
10.30 uur Einde show 5
11.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Show 6
11.00 uur Leerlingen show 6 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
11.30 uur Start show 6
12.30 uur Einde show 6
13.00 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Show 7
13.30 uur Leerlingen show 7 aanwezig – Entree 1 (hoofdingang)
14.00 uur Start show 7
15.00 uur Einde show 7
15.30 uur Alle leden via Entree 2 weer naar buiten (achter uitgang)

Vanwege de Corona maatregelen hanteren we twee verschillende ingangen. U krijgt ruim van te voren per e-mail alle informatie over de ingang die voor u/uw zoon/uw dochter geldt.
Helaas is het niet mogelijk om in het theater te wachten. We hebben twee maal 30 minuten reistijd ingepland zodat ouders naar huis kunnen rijden en na de show weer naar het theater kunnen afreizen om hun zo

Kostuums

Alle informatie over kostuums is hier te vinden: KLIK HIER

Kleedkamers

Hier is de kleedkamer indeling te vinden van:

De kleur van de kleedkamer is tevens de plaats waar de leerlingen kunnen worden opgehaald bij de achter uitgang na de shows. Bij de achteringang hangen alle kleuren verdeeld over het plein waar ouders kunnen wachten op hun zoon of dochter. Let op: dit is voetgangersgebied & hier kan niet geparkeerd worden.

Kaartverkoop

Corona maatregelen
Onze eindshows zullen via livestream te volgen zijn. Daarnaast mogen we 50 toeschouwers per show toelaten. Kaartjes voor toeschouwers zullen onder geïnteresseerde ouders verloot worden.
Alle informatie over kosten & hoe (livestream)-kaarten kunnen worden gekocht kun je hier vinden: KLIK HIER

Kaartverkoop
Vanaf 25 mei is het mogelijk om kaarten te kopen via onze website (Ideal). U krijgt hierover ook per e-mail bericht.

Korting
Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Gezinsleden krijgen een korting op het tweede livestream-ticket.

Overige informatie

Achter de schermen & Hulp
Alle jeugdgroepen zullen achter de schermen begeleid worden door vrijwilligers. Wij zullen zorgen voor voldoende drinken en (reserve) eten tijdens en na de shows. Toch is het aan te raden om zelf ook drinken en eten mee te nemen (of mee te geven aan uw kind).

Wij zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die voor en tijdens de voorstellingen backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen naar info@dansstudiovanharten.nl. Meer informatie ontvang je daarna van ons.

Kleding
Afspraken over de kleding die tijdens het optreden gedragen zal worden zullen tijdens de les gemaakt worden. Hier kun je een overzicht terugvinden: klik hier

Afmelden
Kan iemand niet aanwezig zijn bij de voorstellingen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de desbetreffende docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Afmelden kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna verwachten we dat iedereen aanwezig kan zijn bij de voorstellingen.

Locatie: theater Gooiland

Onze eindshows vinden plaats in theater Gooiland, per adres: Emmastraat 2, Hilversum.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage naast het Gooiland theater (parkeergarage Gooiland). Kosten hiervoor zijn €2,00 per uur.
Ook in omliggende straten & wijken kan (betaald) worden geparkeerd.
Wil je weten waar je gratis kunt parkeren? Kijk dan op de kaart via Prettigparkeren.nl

Entree
Alle leerlingen mogen worden gebracht aan de voorkant van het gebouw: de hoofdingang van theater Gooiland aan de rotonde. Dit staat ook met bordjes aangegeven. Let op: u kunt niet direct bij de ingang parkeren!

Uitgang
Alle leerlingen worden opgehaald aan de achterzijde van theater Gooiland: tegenover de parkeergarage. Dit staat ook met bordjes aangegeven. Let op: u kunt niet direct bij de uitgang parkeren. Alle leerlingen staan bij de kleur van hun kleedkamers: show 1-4 & show 5-7

Dat we, enigszins aangepast, weer op afstand met elkaar in het theater kunnen staan, vinden wij heel fijn!
We hebben dan ook heel veel zin in 12 & 13 juni, en hopen jullie ook!