Nog een paar dagen en dan is het zover: Sluis- en Bruggenfeest 2012! Ook dit jaar kun je Dansstudio Van Harten weer vinden op de braderie en op het podium. 

Braderie
Helaas staan we dit jaar niet op de verenigingenmarkt, maar je kunt met al je vragen wel terecht bij onze stand op de braderie, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aan de Nieuwstraat (ter hoogte van Bengels&Banjers).

Wil je bijvoorbeeld meer informatie over één van de lessen, heb je een vraag over de audities voor de demoteams of wil je je last-minute inschrijven voor de zomerweek? Grijp je kans, schrijf al je vragen op en kom even langs bij onze stand. We zien je daar!

Showtime!
Vorig jaar werden we last-minute gevraagd om een optreden te verzorgen tijdens het Trendevent, het gezamenlijke event van de Weesper winkeliers. Dit was zo’n groot succes, dat we dit jaar wederom van de partij zijn met maar liefst drie demoteams. We zullen met onze dansers zorgen voor een spetterende opening van de show. Daarnaast geven we meerdere dansshows tussen de presentaties van de winkels door!

Het event zal plaatsvinden op vrijdag vanaf 18.00 uur en zaterdag vanaf 17.00 uur tegen over De Zwaantjesbrug en voor Kapsalon Johan Mulder Haardesign (Binnenveer 7).