Seizoen 2022-2023: Pré inschrijving vanaf 1 juli!

Komende weken vinden de laatste lessen van het seizoen plaats. Ondertussen bereiden we ons natuurlijk ook voor op het nieuwe seizoen.

Nieuwe rooster
Het rooster voor het nieuwe seizoen staat nu op onze website!
Onze lessen starten weer op maandag 5 september.
Informatie over inschrijven vind je hier.

Pré inschrijving
Vanaf a.s. vrijdag 1 juli 9.00 uur gaan de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen open voor onze huidige leden. Zo kunnen huidige leden hun favoriete les kiezen, voordat de inschrijving voor nieuwe leden open gaat.
Let op: We gaan over naar een nieuw administratie systeem, waardoor je iets meer informatie moet invullen dan dat je normaal gewend bent. Na het invullen van het inschrijfformulier krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail toegestuurd.

Reguliere inschrijving
Vanaf donderdag 7 juli gaat de reguliere inschrijving open. Nieuwe leden kunnen zich dan inschrijven via onze website. Wil je eerst een proefles proberen? Meld je dan aan voor een proefles in de week van 5 t/m 11 september!

Houd er wel rekening mee dat wij een maximum aantal leden per les hanteren. Het kan dus zijn dat als je je niet inschrijft en eerst een proefles afwacht, de les van jouw keuze in september al vol is.