Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan onze lessen.
Daarom werken wij samen met diverse fondsen en gemeenten om dansen bij ons voor iedereen mogelijk te maken. Bij ons kun je je lessen vergoed krijgen via: 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor sportieve of creatieve lessen, zoals dansles.
Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

U-pas

Dit is speciaal voor mensen met een laag inkomen in gemeente Stichtse Vecht. Met deze pas kan het hele gezin meedoen aan onze lessen en andere sportieve en culturele activiteiten. Per jaar ontvangen leden van de U-pas een tegoed. Als U-pas houder kun je zelf beslissen aan welke sportieve en culturele activiteiten je dit tegoed wil besteden. 


Stadspas Amsterdam

De Stadspas met Groene stip. Deze pas is speciaal voor iedere inwoner van gemeente Amsterdam. Onze lessen in Weesp vallen sinds kort onder deze regeling. Hiermee kun je kortingen krijgen op allerlei culturele activiteiten waaronder onze lesabonnementen. In sommige gevallen vergoed gemeente Amsterdam het lesabonnement voor een heel seizoen. 

Meer informatie

Er zijn een aantal spelregels om in aanmerking te komen voor steun van het Jeugdsportfonds, de U-pas en een stadspas Amsterdam. De spelregels kan je vinden via de websites van de organisaties:
Jeugdfonds Sport & Cultuur: http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie
U-pas: https://www.u-pas.nl/aanvragen
Stadspas Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/werk-inkomen/pak-je-kans/stadspas-met-groene-stip-aanvragen/