Dit seizoen bestaat onze dansschool tien jaar! Dit willen we graag met al onze leden vieren op zaterdag 7 juli!
We organiseren een groot jubileumfeest voor alle leeftijden waarbij alle leden & familie welkom zijn om te proosten op 10 jaar Dansstudio Van Harten.

Overdag is er een kidsparty voor leerlingen tot 10 jaar. Workshops, optredens, muziek, springkussens, popcorn, aan alles wordt gedacht. Je kan je laten schminken, meedoen aan de Frozen workshop of lekker dansen in de kinderdisco. De oudere kinderen kunnen zichzelf feestelijk opmaken in de beautyhoek en daarna op de foto in onze photo booth. En natuurlijk zijn er volop dansworkshops waar je aan mee kan doen!

Vanaf 16.00 uur staan er gave workshops gepland van afro-dance docent Reis Fernando, bekend van vele tv-programma’s. Deze workshops zijn speciaal voor onze leden vanaf 10 jaar!

In de avond is het tijd voor ons eindfeest voor onze leden vanaf 18 jaar, docenten en vrijwilligers. Het beloofd een leuk feestje te worden, met een live-band en DJ, gave dansoptredens van een afrodance-crew en een salsa-optreden, en natuurlijk kan er gedanst worden op onze disco-ledvloer!

Ben jij er ook bij? We hopen natuurlijk van wel!
Toegang tot het feest is voor alle leden & genodigden gratis. Je dient je vooraf wel aan te melden via onze website.
Het jubileumfeest vindt plaats in Weesp: 
Papelaan 126a, Weesp.

Meer informatie & aanmelden voor het feest: https://www.dansstudiovanharten.nl/feest/