Kaarten

Op 22 & 23 juni is het weer zover! Onze eindshows ‘When We Grow Up’ in Spant! te Bussum. Vanaf NU kun je kaarten kopen voor onze shows via deze link: klik hier

Alle groepen uit Bussum, Weesp, Maarssen, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, H’sumse Meent & Vinkeveen zullen bij deze voorstellingen een optreden geven.
Kaarten kosten €10,00 per stuk. De betaling geschied via Ideal (wij werken met Mollie Payments). Er is geen limiet per bestelling.

Per bestelling wordt een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Deze dient te worden getoond voor aanvang van de betreffende show.
Heeft u geen orderbevestiging ontvangen? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail met uw volledige naam en aantal kaarten. Wij sturen u dan alsnog de orderbevestiging toe. Op de eindshowdag zelf kunt u zich ook melden bij de kassa van Spant!. Onze medewerkers zoeken de bestelling dan op in ons overzicht.

Let op! Tot donderdag 21 juni 12.00 uur zijn er via onze website kaarten te koop. Daarna zijn er alleen nog kaarten te koop via de kassa’s van het Spant! op de eindshowsdagen zelf, 30 minuten voor aanvang van elke show. Deze kaarten kunnen met pin of contant worden betaald.
Hulpouders hoeven geen kaart te kopen: zij kunnen de dans achter de schermen, van dichtbij bekijken.
Als leerlingen van de studio bij hun broertje of zusje willen komen kijken in een andere show, dan mogen zij gratis naar binnen.

Broers & Zussen
Dansen broers of zussen in verschillende shows? Directe familieleden kunnen dan kaarten kopen die geldig zijn voor alle shows. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl. Er kunnen maximaal 4 kaarten in meerdere eindshows worden gebruikt.
Als leerlingen van de studio bij hun broertje of zusje willen komen kijken in een andere show, dan mogen zij gratis naar binnen.

Dansers die in meerdere shows dansen
Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst dan geldt een speciaal kortingstarief voor kaarten. Directe familieleden krijgen een korting van 50% op twee kaarten voor een andere show. U kunt hiervoor eerst het gewenste aantal kaarten kopen voor één van de shows. Daarna ontvangen we graag dit ordernummer, de naam van de leerling & voor welke show(s) u het kortingstarief wilt gebruiken via info@dansstudiovanharten.nl. Wij noteren dit en versturen u het verschuldigde kortingsbedrag per e-mail toe. Als u dit heeft overgemaakt zullen wij u een kortingskaart voor maximaal 2 personen toesturen welke u mee dient te nemen als toegangsbewijs. Er kunnen maximaal 2 kaarten per show worden besteld met het kortingstarief van 50%.

Hulpouders
Ouders die backstage helpen hebben geen kaartje nodig voor de betreffende show.
Het optreden kan vanuit de coulissen worden bekeken.

Shows

  • Show 1: zaterdag 22  juni, 12.00 uur, Spant! Bussum (met pauze)
  • Show 2: zaterdag 22 juni, 16.00 uur, Spant! Bussum (met pauze)
  • Show 3: zaterdagavond 22 juni, 20.00 uur, Spant! Bussum (met pauze)
  • Show 4: zondag 23 juni, 11.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)
  • Show 5: zondag 23 juni, 14.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)
  • Show 6: zondag 23 juni, 17.00 uur, Spant! Bussum (zonder pauze)

Indeling
Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale eindshowpagina: www.dansstudiovanharten.nl/eindshows

Klik hier om kaarten te bestellen