Kaartverkoop

Dit jaar hebben jullie meer mogelijkheden dan ooit om de shows te bekijken. De shows zijn dit jaar te volgen op de volgende manieren: fysiek in de zaal, via een livestream of achteraf met een video-opname. Hieronder geven we je alle informatie over de mogelijkheden.

Kaartverkoop zaal
We mogen 50 personen in de zaal toelaten. Dit betekent dat er per voorstelling 50 kaarten verkocht kunnen worden voor een fysieke plek in de zaal. De overige ouders kunnen een livestream-ticket kopen om de show thuis per livestream te bekijken.
Per show zullen we per lesgroep maximaal 2 kaartjes per leerling beschikbaar stellen. Ouders/gezinsleden kunnen via een speciaal invulformulier (klik hier) aangeven dat ze interesse hebben in het bezoek aan het theater. Binnen de geïnteresseerde ouders verloten we de kaartjes per leerling. Let op: je kunt alleen met directe gezinsleden naar de show komen kijken.

Het formulier dient voor 28 mei te worden ingevuld. Als je wordt ingeloot krijg je van ons per e-mail bericht. De kaarten kun je binnen 24 uur met een betaallink betalen. Betaal je niet binnen 24 uur dan gaan de kaarten naar de volgende op de lijst. Eenmaal betaalde kaartjes staan op naam en kunnen daarom niet aan derden doorverkocht worden. Ook worden deze alleen in overleg met de studio retour genomen.

Tijdens de show heeft publiek wat komt kijken een mondkapje op bij binnenkomst in het theater. Je krijgt van onze crew een plek toegewezen waar je met alle gezinsleden kunt zitten. Deze plekken zijn op 1,5 meter afstand van ander publiek. Als je hebt plaatsgenomen mag je het mondkapje afzetten. Er is geen pauze tijdens de show & je mag je plek alleen in geval van nood verlaten. Er is geen horeca aanwezig voor, na en tijdens de show. 

Er worden geen uitzonderingen gemaakt met betrekking tot ons corona protocol. Kun of wil je niet voldoen aan bovenstaand protocol dan adviseren we je een livestream-ticket of opname te kopen om de show thuis te kijken. 

Livestream-ticket
Een livestream-ticket kost €15,00. Hierbij kun je met 1 apparaat (telefoon, televisie, laptop) de eindshow van keuze volgen. Let op: je kunt de link dus niet delen.
Een livestream-ticket kun je vanaf dinsdag 25 mei bestellen: KLIK HIER om naar de kaartverkoop te gaan
Na aankoop van een livestream-ticket krijg je van ons een e-mail met informatie over hoe je de livestream kunt volgen. Voor aanvang van de show kun je dit alvast testen, zodat alles werkt als de show begint.

Extra dit seizoen: video-opname ‘The Show Must Go On’ kopen
Vanwege de wet op de privacy mogen de eindshows dit seizoen helaas niet meer openbaar op Youtube worden geplaatst. In plaats daarvan kun je de opgenomen video van de eindshows zelf in bezit krijgen! Dit is een garantie voor nog jarenlang kijkplezier.
De kosten per eindshow zijn hiervoor €15,00. Begin augustus krijg je de opname van de aangekochte show toegestuurd per e-mail.

Korting: combi-ticket! 
Het is ook mogelijk om een combi-ticket te kopen. Je krijgt dan toegang tot de livestream op de dag zelf, en krijgt de video-opname van dezelfde show binnen enkele weken. Voor een combi-ticket betaal je maar €20,00 per show!  

Gezinsleden in meerdere shows
De afgelopen jaren was er een korting beschikbaar voor directe gezinsleden als leerlingen in meerdere shows dansten. Ook was er een korting beschikbaar voor broertjes en zusjes die in verschillende shows dansten. Ook dit jaar bieden we deze korting weer aan op het tarief van de livestream-tickets. Vanaf een tweede livestream zijn de kosten dan nog €7,50 per livestream. Let op: hier kun je alleen gebruik van maken in de twee bovenstaande situaties. Geef tijdens de bestelling in het opmerkingenveld aan om welke leerlingen het gaat. We controleren dit na aankoop van de tickets.   

Alles nog even op een rijtje:

  • €15,00 voor een livestreamticket van één show (te bekijken met 1 apparaat) > klik hier
  • €15,00 voor een video-opname van één show > klik hier
  • €20,00 voor een combi-ticket: een livestreamticket + video-opname van één show  > klik hier
  • €15,00 voor een fysieke kaart > indien ingeloot

Doneren
Het huren van de evenementen locatie & het organiseren van de eindshows zijn een dure aangelegenheid. Toch willen wij ook in dit moeilijke jaar een afsluiting voor onze leden organiseren. Wil je ons hierbij steunen? Dan ben je welkom om een vrijwillige donatie te doen. We zijn je dankbaar! Tijdens het bestellen van een livestream-ticket of het video-opname kun je een donatie van €5,00, €10,00 of €15,00 doen.

Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan