Wist je dat…we ook balletlessen aanbieden op onze locaties?
We bieden kinderballet lessen aan voor kinderen t/m ca. 7 jaar, vanaf 8 jaar hebben we klassiek ballet lessen voor zowel jongeren als volwassenen.

Tijdens de lessen kinderballet en klassiek ballet wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van de ballettechniek, zoals de basisposities en technieken, waarbij coördinatie, kracht en lenigheid belangrijk zijn.
De les start met een uitgebreide opwarming aan de barre en op de vloer om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Vervolgens worden er bewegingen geoefend in de rest van de zaal waarbij o.a. aandacht is voor sprongen en de draaitechniek.
In de tweede helft van de les besteden we veel tijd aan het maken van een choreografie, waarbij we per les een optreden gaan voorbereiden voor onze eindshows in juni.
Alle balletlessen hebben een open niveau, wat betekent dat iedereen welkom is! Onze docenten houden per cursist rekening met het niveau van de lesstof.

Actie: 2 gratis proeflessen

Volg je al hiphop en lijkt het je leuk om eens iets anders te proberen? Of heb je nog nooit gedanst maar ben je benieuwd? Meld je dan aan voor onze kennismakingsactie ballet!
Omdat ballet een dansstijl is die veel verschilt van kinderdans of hiphop, hebben we een speciale actie waarbij je twee balletlessen mag proberen bij een balletles naar keuze. Tijdens deze twee proeflessen kan je goed ervaren of de les bij je past. Je kan rustig kennis maken met de structuur van de les, en de nieuwe technieken.

Vind je het leuk om daarna ballet te blijven volgen? Dan kan je nog instromen in het huidige seizoen en meedoen met onze eindshows in juni.
De actie loopt van 4 t/m 16 maart.
De deelnemende lessen zijn:

Weesp
Kinderballet 4-5 jaar – maandag 16.00 – 16.45 uur
Kinderballet 6-9 jaar – maandag 16.45 – 17.30 uur
Klassiek Ballet 10+ jaar – maandag 17.30 – 18.30 uur
Klassiek Ballet volwassenen – woensdag 20.45-21.45 uur

Bussum
Kinderballet 4-6 jaar – Woensdag 13.30-14.15 uur
Klassiek ballet 7-9 jaar – Woensdag 14.15-15.15 uur

Maarssen
Kinderballet 4-6 jaar – Woensdag 14.15-15.00 uur
Klassiek Ballet 10+ jaar – Vrijdag 17.30-18.30 uur

Meer informatie? 

Meer informatie over onze ballet lessen vind je:

Kinderballet
Klassiek Ballet 

Wil je meer weten over de inhoud van onze lessen, of wil je je aanmelden voor de actie? Bel of mail ons gerust!
0294-432835
info@dansstudiovanharten.nl