Update 26-04-2021

Verlengde sluiting
Op dit moment mogen wij tot 10 mei geen danslessen aanbieden in onze studio’s. We moeten helaas nog even geduld hebben voordat we onze fijne zalen weer mogen gebruiken.

Jeugd

Vanwege de verlenging van de sluiting hebben we besloten om vanaf maart de meeste jeugdlessen buiten aan te bieden. We zijn gestart vanaf dinsdag 2 maart!
Alle informatie over de lessen vind je hier: Buitenlessen

Inhalen lessen 
In de huidige sluiting (van 14 december t/m 28 februari) hebben de jeugdleden 8 lessen gemist. Door het geannuleerde lesgeld van februari hebben we ons seizoen verkort waardoor we voldoende ruimte hebben om de overige gemiste lessen in te halen. De gemiste lessen halen we in in de meivakantie & lesvrije weken in juni en juli.
De berekening, planning & aantal lessen kan je duidelijk zien in dit overzicht: 

* Normaliter wordt er in tien termijnen 36 lessen geïncasseerd. Dit is omgerekend 3,6 les per maand. Met de annulering van de incasso van februari verkorten we het seizoen met 3,6 les. De resterende 0,4 les is niet mogelijk om in te halen, dit restant vervalt daarom volgens onze algemene voorwaarden.

Volwassenen

Afgelopen dinsdag werd bekend dat volwassenen tot 27 jaar vanaf 3 maart buiten, net als de jeugd, in groepsverband mogen sporten. Met deze nieuwe verruiming zullen ook enkele volwassenen lessen van start kunnen gaan vanaf 3 maart.
We hebben ervoor gekozen om alleen de lessen waarbij alle leden onder de 27 jaar zijn, te starten. Op deze manier kan de héle groep wel of niet samen dansen en valt er niemand buiten de boot. Op dit moment kunnen alleen de volgende lessen starten: 

  • Hiphop 16+ jaar (maandag 19.30 uur, Bussum)
  • Modern Jazz 16+ jaar (dinsdag 19.45 uur, Maarssen)

Op onze site vind je alle informatie over de buitenlessen: www.dansstudiovanharten.nl/buiten

Compensatie gemiste lessen
Helaas zijn de meeste groepslessen voor volwassenen nog steeds niet toegestaan. Daarom zullen we geen lesgeld in maart incasseren bij alle volwassenen dans-abonnementen die niet vanaf volgende week buiten kunnen starten.
Zodra de versoepelingen voor alle leeftijden gelden, zullen we starten met danslessen (binnen of buiten). Ter verduidelijking: er verandert hierdoor niks aan je abonnement. Het abonnement loopt gewoon door, maar we zullen wederom geen geld incasseren voor de maand maart.

Door het geannuleerde lesgeld van februari en maart verkorten we ons seizoen waardoor we voldoende ruimte hebben om de overige gemiste lessen in te halen.
De gemiste lessen halen we in in de meivakantie & lesvrije weken in juni en juli. Hierover krijgen alle lesgroepen nog apart bericht.
Zodra bekend is wanneer we weer mogen starten met alle volwassenen lessen, ontvangen jullie een helder overzicht van de compensatie en inhaallessen.
NB. Voor de 16+ lessen die starten vanaf 3 maart geldt de verrekening en planning zoals genoemd onder jeugd.