Update 14-10-2020

De persconferentie van 13 oktober j.l. was spannend voor ons.
Het leek even alsof de nieuwe maatregelen consequenties voor onze lessen voor volwassenen zou hebben, maar gelukkig is dit niet zo!
De studio mag volledig open blijven en ook onze volwassenen lessen mogen gewoon doorgaan zoals we de afgelopen weken gedaan hebben.
Wij vallen onder de regeling voor individuele groepslessen & beoefening van dans. Meer informatie hierover vind je op de website van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

We zijn heel blij dat we open mogen blijven, maar uiteraard zijn we ons ervan bewust dat we midden in een tweede corona-golf zitten.
Samen houden we de risico’s zo klein mogelijk, en daarom willen we jullie nadrukkelijk het volgende verzoeken:

  • Als je enigszins klachten hebt, blijf dan thuis.
  • Ben je in afwachting van een testuitslag? Blijf dan ook thuis totdat je zekerheid hebt.
  • Heb je een positieve testuitslag ontvangen? Stuur dan z.s.m. een bericht naar kantoor via info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die in jouw buurt is geweest, hier snel bericht van ontvangt.

Tot slot wordt er dringend aangeraden om in alle publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen.
We willen jullie daarom vragen om deze mondkapjes rondom de lessen ook op te doen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst in het gebouw, bij napraten, etc.

Door bovenstaande richtlijnen aan te houden bescherm je je mede-dansers.
Andersom zou je ook willen dat zij dit voor jou doen en daarom hopen we op jullie medewerking en begrip.
Op deze manier kunnen we samen veilig blijven dansen en genieten van onze lessen.

Mochten er vragen zijn over bovenstaande, laat het ons dan gerust weten.
Uiteraard houden wij de maatregelen en eventuele aanpassingen in de gaten, en brengen we jullie op de hoogte als er nieuwe wijzigingen zijn.