Nog een paar duimpjes te gaan en we zitten op de 1500 likes op Facebook!
Deze magische 1500 likes grens willen vieren met een leuke jubileumactie in februari & maart.

Wat moet je doen?!
Allereerst: Like ons op Facebook en/of Instagram! Deel daarna je verhaal van/met/over/voor Dansstudio van Harten met ons. Dit kan iets zijn uit de afgelopen 10 jaar of iets wat je ons wenst voor de toekomst! Een mooie quote over wat de dansstudio voor je betekent, een memorabele anekdote, een foto uit de oude doos, een mooie herinnering aan een evenement/docent of les, een reden waarom jij graag wilt dansen bij ons… alles mag als het maar duidelijk is waarom jij Dansstudio van Harten liked.

Wat kun je winnen?!
We geven 10 toffe prijzen weg omdat we 10 jaar bestaan! O.a. een Dansstudio Van Harten vest, een Dansstudio Van Harten tas en t-shirt, vier gratis danslessen & een gratis dansworkshop voor jou en je vrienden/vriendinnen van 60 minuten naar keuze!

En als klap op de vuurpijl….. een VIP-arrangement voor 2 personen voor de eindshows! Twee gratis kaartjes voor een eindshow naar keuze, champagne vooraf, een speciaal programmaboekje en de twee beste plekken in het theater!

Hoe doe je mee?
Stuur je anekdote/verhaal/herinnering/foto naar ons toe per e-mail (info@dansstudiovanharten.nl), Facebook, Instagram of per post. Als wij deze ontvangen hebben dan sturen we je een bevestiging. In maart maken wij de winnaars bekend!

Leuk om te weten is dat we alle stories bundelen en dat deze op de dag van de Eindshows voor iedereen te zien zijn in Spant! Daarna plaatsen we deze ook op de website.