Vanaf 13 september start onze Vooropleiding Dans weer met het nieuwe seizoen. Binnen de vooropleiding krijgen talentvolle jongeren tussen de 12 en 18 jaar de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de meest uiteenlopende dansstijlen. De leerlingen krijgen wekelijks les in klassiek ballet, jazz, modern en hiphop. Daarnaast verkennen we gezamenlijk de professionele danswereld waarbij we dansvoorstellingen en open dagen zullen bezoeken.
Meer informatie over de inhoud van de vooropleiding vind je op onze website.

Leerlingen toegelaten op dansopleidingen
Het afgelopen seizoen zijn we vliegend van start gegaan met de vooropleiding, en kunnen we nu al met trots melden dat er meerdere leerlingen zijn aangenomen op de dansopleidingen van Fontys hogeschool in Tilburg en de Amsterdamse Theaterschool. Door deze doorstroom hebben we momenteel plek voor nieuwe leerlingen. Grijp dus je kans, en doe mee!

Wil je je graag verder ontwikkelen in dans & ben je op zoek naar uitdaging? Dan is onze Vooropleiding Dans wellicht precies wat je zoekt.
Ben je benieuwd naar de ervaring van onze leerlingen? Lees dan hier een reactie van oud-leerling Marilou:

“Afgelopen jaar heb ik met veel plezier bij de vooropleiding gedanst. Volgend jaar ga ik, mede dankzij de vooropleiding bij Van Harten, de dansopleiding van Fontys doen.
Ik wil jullie heel erg bedanken voor het fijne jaar wat ik bij jullie gehad heb en voor alles wat ik heb geleerd.
Een heel sterk punt van de vooropleiding is de veelzijdigheid. Je krijgt in veel verschillende dansstijlen les. Zo verbreed je erg je kennis en ontdek je wat je zelf het liefst doet. Het is erg fijn dat je enkele vaste docenten hebt die je persoonlijk helpen en goed kennen. Daarnaast is het naar mijn mening heel leerzaam om masterclasses te krijgen van verschillende docenten.” 

Open training
Ben je benieuwd naar de vooropleiding? Doe dan op 13 september mee aan de open training! Ervaar de lessen, ontmoet de docenten & stel je vragen aan de andere leerlingen. Instromen voor het nieuwe seizoen is nog mogelijk. Vind je het leuk om mee te doen aan de open training of wil je je aanmelden voor de Vooropleiding? Neem dan contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl