Naast ons huidige lessen in Bussum zal Dansstudio Van Harten vanaf 13 mei 2013 starten met een nieuwe dansles: Urban Dance. Deze les zal plaatsvinden op maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in onze danszaal aan de Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum en is geschikt voor leerlingen tussen de 6 en 12 jaar.

Urban dance is een les waarbij elementen van hiphop, popping&locking en breakdance gecombineerd worden. Kenmerken van hiphop zijn losse, lage bewegingen met veel bounce. Hierbij is veel aandacht voor techniek, expressie en zelfvertrouwen. Popping & locking zijn streetdance/hiphop stijlen die gebaseerd zijn op het snel samentrekken en ontspannen van spieren waardoor er ‘scherpe’ bewegingen in het lichaam ontstaan.  Tijdens de lessen zal er gedanst worden op hedendaagse, snelle muziek waarbij we werken aan stoere choreografieën. Vanwege de stoere opzet is deze les ook zeer geschikt voor jongens die graag willen dansen.

Op maandagmiddag 13 mei  is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan via onze website: www.dansstudiovanharten.nl of door een mailtje te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl o.v.v. Proefles Urban Dance. De kosten voor deze cursus zijn 55 euro. De reeks bestaat uit zeven danslessen, en zal eindigen op 1 juli 2013 waarbij we een eindpresentatie zullen geven aan ouders/familie.