Omdat we het dansen missen en het de afgelopen weken een groot succes was, bieden we de komende periode weer extra online lessen aan via Zoom.
Wil je meedoen? Mail ons dan welke lessen je wil volgen, en wij zorgen dat je een link van de les ontvangt. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de les(sen).

Planning:

dinsdag 19 januari
15.45 – 16.30 uurBallet4+Nadia
dinsdagavond 19 januari
19.30 – 20.30 uurStreetdance10+ & volwassenenFloor
vrijdag 22 januari
19.30 – 20.30 uurDancehall10+ & volwassenenVanilla

 

De planning voor de volgende lessen wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Wil je meedoen met één van bovenstaande lessen? Mail ons dan op info@dansstudiovanharten.nl met duidelijke vermelding van je naam, leeftijd & welke lessen je zou willen volgen.
Voor elke les krijg je in de mail een uitnodiging met een link. Via deze link kan je live meedoen met de les op het aangegeven tijdstip.

Voor diegenen die Zoom voor het eerst gebruiken:

  • Als je de link volgt kom je op een website. Klik op ‘launch meeting’ en geef toestemming aan je computer om de meeting te openen (dit is meestal via een pop-up). Je hoeft op de computer geen programma te installeren of in te loggen.
  • Wil je de les via je telefoon volgen/streamen, download dan de Zoom-app via de appstore of playstore. Als je op de link klikt, opent de Zoom-app automatisch de les.
  • Nadat je je hebt aangemeld via de link, kom je in de virtuele wachtruimte. Wij openen de meeting tien minuten voor aanvang van de les, en laten dan de deelnemers toe totdat we starten met de les.
  • Wij hebben ingesteld dat bij iedereen de camera en microfoon uit staat. Wil je even gedag zeggen, dan kan je zelf je microfoon of camera even aan doen. Dit kan voor en na de les, tijdens de les zetten we alle camera’s en microfoons van deelnemers weer uit en is alleen de docent in beeld.

Heb je specifieke vragen over het gebruik van Zoom, of andere vragen, laat het ons gerust weten.
We wensen jullie alvast veel plezier!

PS: Op alle videolessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing:
https://www.dansstudiovanharten.nl/algemene-voorwaarden/