Van maandag 27 januari tot en met zaterdag 1 februari is het weer tijd voor een OPEN LESWEEK!

Overweeg je om dansles te volgen en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 27 januari t/m 1 februari; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past. We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.

Rooster & Aanbod
Het rooster voor seizoen 2019-2020 vind je hier. In het nieuwe seizoen bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan in Weesp, Bussum, Maarssen, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Nederhorst den Berg & Vinkeveen met afwisselende lessen voor alle leeftijden.

Meer informatie:
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen
Rooster & locaties – seizoen 19/20