Vanaf maandag 6 september start ons nieuwe seizoen weer. Alle cursisten die zich hebben ingeschreven voor een dansles, zijn vanaf die week weer welkom!

Overweeg je om dansles te volgen vanaf september en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een vrijblijvende proefles; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

Aanmelden
Vanwege de (nu nog geldende) corona-maatregelen is het verplicht om je aan te melden voor deze open lesweek.
We geven je dan ook graag alle juiste informatie over de lessen.
Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.

Rooster & Aanbod
Het rooster voor seizoen 2021-2022 vind je hier. In het nieuwe seizoen bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan in Weesp, Bussum, Maarssen, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Nederhorst den Berg & Vinkeveen met afwisselende lessen voor alle leeftijden.

Meer informatie:
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen
Rooster & locaties – seizoen 21/22