Van maandag 24 juni tot en met zaterdag 29 juni is het weer tijd voor een OPEN LESWEEK!

Ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Overweeg je om dansles te volgen in september en zou je graag eens willen kijken of het iets voor je is? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 24 tot en met 29 juni; de deuren staan voor je open!

We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.
Het is goed mogelijk dat er bij lessen die nu op vol staan, volgend seizoen wel plekken beschikbaar zijn. Het volgen van een proefles is dan ook mogelijk in september.

Rooster & Aanbod
Het rooster voor seizoen 2018-2019 vind je hier. In het nieuwe seizoen (2019/2020) dat in september start bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan in Weesp, Bussum, Maarssen, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Nederhorst den Berg & Vinkeveen met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Dit nieuwe rooster is vanaf juni op onze website te vinden.

Meer informatie:
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen
Rooster & locaties – seizoen 18/19