Van maandag 28 januari tot en met zaterdag 2 februari is het weer tijd voor een OPEN LESWEEK!

Ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Overweeg je om dansles te volgen en zou je graag eens willen kijken of het iets voor je is? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 28 januari tot en met zaterdag 2 februari; de deuren staan voor je open!

We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Let op: lessen die het maximale aantal cursisten/leerlingen hebben bereikt zijn uitgesloten van de open lesweek. Dit staat aangegeven in ons rooster & we werken met een wachtlijst. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.

Rooster & Aanbod
Het rooster voor seizoen 2018-2019 vind je hier. In het nieuwe seizoen bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan in Weesp, Bussum, Maarssen, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Nederhorst den Berg & Vinkeveen met afwisselende lessen voor alle leeftijden.

Meer informatie:
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen