Vanaf woensdag 11 maart start Dansstudio Van Harten in Bussum met een cursus peuterdans voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar.
De lessen zullen plaatsvinden op de woensdagochtend van 09.30 tot 10.15 uur aan de dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum. Op woensdag 11 maart is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan door een mailtje te sturen aan: info@dansstudiovanharten.nl  

De cursus peuterdans is een les waarbij de kinderen hun eerste kennismaking met dansen krijgen op een losse en plezierige manier. Tijdens de les is er aandacht voor dansexpressie, en er wordt een begin gemaakt aan danstechnieken en lenigheid. Door de combinatie van dans, muziek en fantasie kan dans-expressie bijdragen aan zowel de fysieke als de cognitieve groei van uw kind. In de lessen leren de kinderen bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en hun fantasie te gebruiken.

De cursus loopt van maart t/m juni, waarbij we met de peuters (die dit leuk vinden) mee zullen doen aan onze eindshows in theater Spant in Bussum. De kosten voor deze cursus zijn 19,80 euro per maand.  

Vragen of aanmelden? Neem gerust contact op viainfo@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835