Seizoen 2019-2020: Pré inschrijving vanaf 1 juli!

Het einde van het seizoen komt in zicht, en we zijn volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

In het nieuwe seizoen (2019/2020) vanaf september bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Het nieuwe rooster vind je hier:

Weesp
Bussum
Maarssen
Kortenhoef
Hilversumse Meent
Vinkeveen
Nederhorst den berg

Pré-inschrijving
Vanaf maandag 1 juli tot en met zondag 7 juli is het mogelijk voor huidige leden om zich alvast in te schrijven voor lessen in seizoen 2019-2020. Zo kunnen huidige leden zich alvast inschrijven, voordat de inschrijving voor nieuwe leden open gaat. Dit kan heel gemakkelijk via het verlengformulier op onze website.
Binnen enkele minuten ben je ingeschreven!
Je krijgt een ontvangstbevestiging van de inschrijving per e-mail toegestuurd. Let op: dit is geen bevestiging. Deze volgt later als de inschrijving ook daadwerkelijk is doorgevoerd. We werken met een maximum aantal leerlingen per les & daarom kan het zijn dat sommige lessen al vol zijn als jij je inschrijft. We verwerken de aanmeldingen op datum van ontvangst.

Let op:
vanaf maandag 8 juli is het ook mogelijk voor nieuwe leden om zich in te schrijven. Wil je meer kans hebben op een plekje in jouw favoriete les, verleng je inschrijving dan voor deze datum. We hanteren een maximum aantal leerlingen per les en vol = vol!

Reguliere inschrijving
Vanaf maandag 8 juli gaat de reguliere inschrijving open. Wil je eerst een proefles proberen? Kom dan langs tijdens onze open lesweek van 9 t/m 14 september.
We hanteren een maximum aantal leerlingen per les en vol = vol! Het kan dus zijn dat als je je niet inschrijft, de les van jouw keuze in september al vol is.